Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ένταση σημειώθηκε χθες (22/6/16), το απόγευμα, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, που ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητές τον υφ. Οικονομίας Αλ. Χαρίτση και το γραμματέα της ΚΕ, Π. Ρήγα.

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να απωθήσουν τους κατοίκους που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έκρυθμο κλίμα. Η εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ αναβλήθηκε

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Παρασκευής, προσπάθησε να ρίξει λάσπη και να περιθωριοποιήσει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής μιλώντας για "τραμπούκους"!.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε από την «Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Αγ. Παρασκευής», τονίζονται τα εξής:...


«Στην πολιτική μας επιλογή να υπερασπιστούμε τους δημοσίους χώρους μας, όπως κάνουμε στα τόσα χρόνια της δημόσιας παρουσίας μας και λόγου μας στις γειτονιές, με συλλογικές και οριζόντιες διαδικασίες, η κυβερνητική περιφρούρηση επιχείρησε να μας απωθήσει με μπουνιές και καφέδες.

Τέτοιες λογικές δεν είναι αποδεκτές και δεν πρόκειται να περάσουν στη γειτονιά μας. Θα είμαστε πάντα παρόντες, υπερασπιζόμενοι τους αγώνες μας και τις κοινότητες μας απέναντι σε αυτούς που υποτιμούν τις ζωές μας. Η συγκέντρωση μας συνεχίζεται κανονικά, η πρόσβαση σε οποίον θέλει να έρθει είναι παραπάνω από εφικτή.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αγίας Παρασκευής».
  • Blogroll

  • Blog Archive