Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, "ΔΙΟΔΙΑ=ΘΑΝΑΤΟΣ", ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ. 

Το τραγικό συμβάν έρχεται να επιβεβαιώσει το πόσο ανάλγητο είναι αυτό το κράτος , το ελεγχόμενο από τους μεγαλοεργολάβους, αφού αντί να διώκονται οι υπεύθυνοι των επικίνδυνων και αυθαίρετων κατασκευασμάτων , διώκεται το Κίνημα Δεν Πληρώνω με στημένες κατηγορίες, ότι έθεσε σε κίνδυνο τους διερχόμενους οδηγούς.

Βέβαια ποτέ στα 7 χρόνια δράσεων του Κινήματος Δεν Πληρώνω, δεν συνέβει το παραμικρό ατύχημα, ούτε καν γρατζουνιά. Αντίθετα εκατοντάδες τραυματισμοί, ακόμα και θάνατοι εχουν συμβεί από την αβελτηρία των μεγαλοεργολάβων, τον ανύπαρκτο ή κακό φωτισμό, το ασυντήρητο οδόστρωμα και τις δολοφονικές μπάρες.

Τον Σεπτέμβρη του 2016, στις 22 του μήνα διώκονται τα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω,Σούλα Γαλάνη- Αυλακιώτη, Απόστολος Αυλακιώτης, Βασίλης Παπαδόπουλος, με την κατηγορία ότι έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών, σε άνοιγμα διοδίων, στην Αγία Τριάδα Μώλου.
Για τον θάνατο αυτής της άτυχης γυναίκας θα οδηγηθεί στο εδώλιο κανένας μεγαλοεργολάβος;
Το ερώτημα είναι, βέβαια, ρητορικό...
Η τραγική είδηση:...


Τραγικό θάνατο βρήκε μια 54χρονη οδηγός χθες βράδυ στα διόδια Τραγάνας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 23:15 το βράδυ. 
Η άτυχη γυναίκα, η οποία είχε Γερμανική υπηκοότητα και είναι παντρεμένη με Έλληνα, ταξίδευε από Αθήνα προς Λαμία.

Όταν έφτασε στα διόδια της Τραγάνας η 54χρονη οδηγός δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα. Το Hyundai Tucson που οδηγούσε προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο τσιμεντένιο στηθαίο.

Η σύγκρουση ήταν τρομακτική. Οι άνθρωποι των διοδίων άκουσαν το "μπαμ" της πρόσκρουσης και πετάχτηκαν έξω έντρομοι. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν φοβερό. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου δεν υπήρχε.

Η οδηγός είχε διαμελιστεί και το σκυλάκι της που βρέθηκε στο πίσω κάθισμα ήταν σοβαρά τραυματισμένο. Λίγο αργότερα ξεψύχησε κι αυτό.

«Είμαι πολλά χρόνια στους δρόμους. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Μπορεί η γυναίκα να έπαθε κάτι παθολογικό ή να την πήρε ο ύπνος. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ευτυχώς δεν ήταν αλλά αυτοκίνητα μπροστά ή δεν έπεσε πάνω στον υπάλληλο...», έλεγε ένας επαγγελματίας οδηγός στο LamiaReport, που βρέθηκε την ώρα του τροχαίου στο σημείο.
  • Blogroll

  • Blog Archive