Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Φρικτό θάνατο βρήκαν 9 δεσποζόμενοι σκύλοι το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου όταν κατανάλωσαν κομμάτια κρέατος, τα οποία περιείχαν καρφίτσες που κάποιος ή κάποιοι έριξαν στις αυλές εξοχικών σπιτιών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς Λάρισας.
Το πρωί της ίδιας μέρας βρέθηκαν νεκρά από φόλες δύο αδέσποτα σκυλιά κι ένα κουτάβι στον προαύλιο χώρο ενός κτιρίου στο χωριό Σωτηρίτσα στο Δήμο Αγιάς έχοντας δίπλα τους τη σακούλα με τη δηλητηριασμένη τροφή.

Ο πρόεδρος του Ζωοφιλικού Σωματείου Δήμου Αγιάς «Ζωή» κ. Στέφανος Βούρτουρας ανέφερε στην ΕΡΤ Λάρισας, ότι ο τρόπος δράσης των άγνωστων δραστών προκαλεί οργή, καθώς οι ασυνείδητοι έριξαν κομμάτια κρέατος που περιείχαν, καρφίτσες. Αποτέλεσμα, όπως είπε, ήταν τα ζώα να πεθάνουν αβοήθητα από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία. Δυστυχώς, πρόσθεσε, ο τρόπος που επιλέγουν να δράσουν οι επιτήδειοι, δεν αφήνουν περιθώρια αντίδρασης στους ιδιοκτήτες καθώς τα ισχυρά δηλητήρια, τα κομμάτια γυαλιών ή οι καρφίτσες που χρησιμοποιούν προκαλούν το θάνατο σε σύντομο χρόνο.

Όποιος γνωρίζει ο,τιδήποτε για το δράστη ή τους δράστες που σκορπούν το θάνατο σε αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα στην Αγιά Λάρισας να επικοινωνήσουν με το Ζωοφιλικό Σωματείο Δήμου Αγιάς «Ζωή» ή τις Αστυνομικές Αρχές.


Πηγή: istoriesadespoton.gr

  • Blogroll

  • Blog Archive