Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Την ώρα που οι διαρρήκτες στην πεδινή Ηλεία κάνουν καθημερινά «πάρτι» στα σπίτια και στις περιουσίες των πολιτών , το Αστυνομικό Τμήμα της Ανδραβίδας ασχολείται με τον μοναδικό ιστορικό υπαίθριο κινηματογράφο
του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης το ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ που ανήκει σε ΝΠΔΔ και το κατά πόσο αυτός είναι νόμιμος !

Του Μάκη Νοδάρου

Ετσι λοιπόν χθες την νύχτα στην διάρκεια της παρθενικής προβολής του «Σινέ Ρόδον» στον Σταφιδόκαμπο Ανδραβίδας και παρουσία 200 θεατών τα δαιμόνια αστυνομικά όργανα του ΑΤ Ανδραβίδας , με βάση – όπως είπαν – ανώνυμη καταγγελία , έκαναν ντου στον υπαίθριο κινηματογράφο και συνέλαβαν τον υπεύθυνο και πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πνευματικού Κέντρου Σταφιδοκάμπου , Γιώργο Αλεβιζόπουλο με την αιτιολογία ότι για το μπουκαλάκι με το νερό που έδινε δωρεάν στους θεατές , έπρεπε να έχει άδεια καντίνας από το υγειονομικό.

Ο κ. Αλεβιζόπουλος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ανδραβίδας απ όπου κρατήθηκε 4 ώρες και αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφού πρώτα σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία !

Σημειώνεται ότι η αστυνομική παρέμβαση έγινε από το πλήρωμα του μοναδικού περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ που θεωρητικά επόπτευε εκείνη την ώρα μια τεράστια περιοχή από την Γαστούνη μέχρι και την Βάρδα Ηλείας.

«Συγχαρητήρια κύριοι.. Κατα την διάρκεια της χθεσινής προβολής κανατε καταγγελία για να σταματησετε την λειτουργία του Σινε Ροδον.. 200 συμπολίτες μας παρακολουθούσαν την ταινία με δωρεάν Ποπ Κορν κ νερο άλλα εσείς το καταγγείλατε. Προφανώς δεν θέλετε να τους αφήσετε να δούν θερινό σινεμά.. Σας ενοχλεί το γεγονός οτι στηρίζουν αυτο που αγαπούν.. Στείλατε τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ στο αυτόφωρο. Μικροί και ασήμαντοι καταντήσατε..» – έγραψε στην ιστοσελίδα του αμέσως μετά το περιστατικό ο κ. Αλεβιζόπουλος.

Οι θεατές «αυτόπτες μάρτυρες» της πρωτοφανούς αστυνομικής αθλιότητας μιλώντας στο www.apokalypseis.com έκαναν λόγο χαριτολογώντας για την Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή της Ηλείας η οποία – όπως τόνισαν – θα πρέπει να προβληματίσει άμεσα το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ .

«Δεν γίνεται το πλήρωμα ενός περιπολικού που θεωρητικά εποπτεύει μιά τεράστια περιοχή να ασχολείται με το κατά πόσο είναι νόμιμη η δωρεά μπουκαλιών νερού και ποπ – κόρν σε έναν ιστορικό και αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού υπαίθριο κινηματογράφο» – ανέφεραν οργισμένοι!

Πηγή: apokalypseis.com
  • Blogroll

  • Blog Archive