Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Σε μια χώρα που ο λαός πεινά και μένει αμόρφωτος και χωρίς υγεία, οι κυβερνώντες τα δίνουν όλα χάριν των πολυεθνικών του αίσχους.
Ο λαός διαμαρτύρεται, η κυβέρνηση προσλαμβάνει σεκιουριτάδες, πολλές φορές από τις συμμορίες του υποκόσμου που λυμαίνονται τις φαβέλες, για να αντιμετωπίσει τη λαϊκή κατακραυγή.

Καθόλου εντύπωση δεν μας κάνει η παρακάτω είδηση:...

Βίασαν κοπέλα μέσα στο Ολυμπιακό Πάρκο του Ρίο

Πέντε μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων μία υπόθεση βιασμού μέσα στο Ολυμπιακό Πάρκο του Ρίο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, ένα σεκιουριτάς συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε τη γυναίκα πυροσβέστη την ώρα που κοιμόταν.
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το περιστατικό συνέβη σε μια προσωρινή κατασκευή στο ποδηλατοδρόμιο. Ο Φερέιρα Μέντες κατηγορείται ότι έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της γυναίκας ενώ αυτή κοιμόταν και στη συνέχεια ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Ο Μέντες συνελήφθη επ' αυτοφώρω και αν κριθεί ένοχος, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών.
Ενας εκπρόσωπος της Επιτροπής Διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε στο UOL:
«Η Επιτροπή αντιτίθεται σε κάθε μορφή βίας και ασέβαιας. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες Αρχές και αν οι κατηγορίες αποδειχθούν, θα επιβληθεί ποινή σύμφωνα με τους νόμος της Βραζιλίας. Η Επιτροπή τονίζει ότι όλοι οι εξωτερικοί υπάλληλοι έχουν διαταχθεί να ακολουθούν τον κώδικα συμπεριφοράς που ισχύει για όλους στους Αγώνες, δηλαδή να ακολουθούν επαγγελματική συμπεριφορά».
  • Blogroll

  • Blog Archive