Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Του έκοψαν το ρεύμα και έκανε μαύρο στο ξύλο τον υπάλληλο της ΔΕΗ! (φωτο)

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016
 Συνέβη πριν λίγες ημέρες στην Ζάκυνθο όταν υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ επιχείρησε να κόψει το ρεύμα σε επιχειρηματία που είχε οφειλές προς τη ΔΕΗ. 

Ο υπάλληλος όμως αντί να διακόψει την παροχή στο σπίτι του οφειλέτη έκοψε το ρεύμα στην επιχείρησή του, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας τα Νέα.

Ο υπάλληλος όταν κατάλαβε το λάθος του επέστρεψε για να επανορθώσει αλλά αντιμετώπισε την οργή του επιχειρηματία ο οποίος μαζί με άλλο άτομο του επιτέθηκε προκαλώντας του τραύματα στο πρόσωπο με σιδερογροθιά.

 Το Κίνημα Δεν Πληρώνω είχε προειδοποιήσει για αυτές τις εκδηλώσεις κοινωνικού κανιβαλισμού.

 Όσο και αν αποδοκιμάζει κανείς αυτό το περιστατικό, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ ασκούν και αυτοί βία, πολλές φορές με θανατηφόρα αποτελέσματα, όταν κόβουν το ρεύμα σε καρκινοπαθείς και άρρωστους ανθρώπους, ασθενείς με μηχανική υποστήριξη, φτωχές οικογένειες  με μικρά παιδιά και γέροντες.
Τι περιμένουν όλοι αυτοί που  με κοινωνική αναλγησία και άκρατο ατομισμό κόβουν το ρεύμα σε φτωχές λαϊκές οικογένειες; Αγάπες και λουλούδια;


Εξ άλλου αυτό θέλει το καπιταλιστικό σύστημα. Να τρωγόμαστε μεταξύ μας και αυτοί να μας ληστεύουν όλους ανεμπόδιστα.

Διαίρει και βασίλευε!
Δυστυχώς δεν έχουμε δει τα χειρότερα χάρι στην στυγνή, απάνθρωπη πολιτική των διοικούντων της ΔΕΗ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που κόβουν το ρεύμα των φτωχών ανθρώπων. είτε με μια υπογραφή, είτε με ένα κατσαβίδι, πρέπει να πάψουν να είναι εχθροί του λαού!

Ήρθε ο καιρός για να δείξεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις!

Κοινός αγώνας των απο κάτω για να διώξουμε ότι μαυρίζει τις ζωές μας!
  • Blogroll

  • Blog Archive