Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Εργατικό Κέντρο Λάρισας: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ !

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2016
Ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας που ζητά την αποποινικοποίηση των αγώνων για ελεύθερους δρόμους
Το ΕΚΝΛ καταγγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όχι μόνο διατηρεί τους σταθμούς διοδίων σε όλη τη χώρα, αλλά τους επεκτείνει.  Διατηρεί τα χαράτσια των διοδίων!
Εξακολουθούν να σέρνονται σε δικαστήρια...
συνδικαλιστές του ΕΚΝΛ, του ΠΑΜΕ και άλλοι πολίτες, που αγωνίζονται για την κατάργηση των διοδίων. Μάλιστα η αστυνομία σε ρόλο υπερασπιστή των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς δρόμους, βεβαιώνει κλήσεις σε οδηγούς που δεν πλήρωσαν διόδια, με πρόστιμο μέχρι 200 ευρώ και αφαίρεση διπλωμάτων οδήγησης 20 ημερών!

Έτσι πολλοί οδηγοί αναγκάζονται να κινούνται από τους άθλιους παράδρομους της ΠΑΘΕ, με τεράστιο κίνδυνο για τη ζωή τους. Ήδη μετράμε νεκρούς και πολλούς τραυματίες, καταστραμμένα αυτοκίνητα!

Μόνοι κερδισμένοι είναι οι κατασκευαστικοί και επιχειρηματικοί όμιλοι που εκμεταλλεύονται τους αυτοκινητόδρομους και εισπράττουν τεράστια κέρδη!
Αποτελεί πρόκληση για το λαό, που δοκιμάζεται από την καπιταλιστική κρίση, την ανεργία και τη φτώχεια, να χρυσοπληρώνει συνεχώς και για τους δρόμους!

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Λάρισας, αξιώνει :
  • Την κατάργηση άμεσα όλων των διοδίων.
  • Την κατάργηση κάθε δίωξης και την ακύρωση κάθε καταδίκης όσων αγωνίζονται για την κατάργηση των διοδίων ή αρνήθηκαν να πληρώσουν.
  • Την κατάργηση των συμβάσεων παραχώρησης των οδικών δικτύων σε επιχειρηματικούς ομίλους.
  • Οδικά έργα που θα κατασκευάζονται από έναν εθνικό κατασκευαστικό φορέα χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις του λαού.
  • Συγκοινωνίες υπέρ του λαού, δημόσιες, φθηνές, τακτικές, δωρεάν για τους άνεργους, άπορους, μερικά απασχολούμενους, φοιτητές, μαθητές.
  • Blogroll

  • Blog Archive