Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

H πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Μαρία Κουρδουσά.....
καλεί σε κατάληψη για να μην δεχτούν στο σχολείο παιδιά "λαθρομεταναστων"



► Ως κορυφαία είδηση από την εσωτερική επικαιρότητα των τελευταίων ημερών δεν θεωρώ το ότι 17 παλιάνθρωποι «γονείς» κλείδωσαν με λουκέτο σχολείο της Μυτιλήνης για να μη... μολυνθούν τα παιδιά τους από τα προσφυγόπουλα αλλά το ότι για την πράξη τους αυτή που συνιστά ξεκάθαρη υποκίνηση σε ρατσιστική βία δεν παρενέβη καμιά εισαγγελική Αρχή. Και φυσικά εξακολουθούν να έχουν την επιμέλεια των άτυχων παιδιών τους.


Μοιραζομαι μαζι σας μια σκεψη μου με αφορμη το  βιντεο....

Ενα βιντεο γροθια στο στομαχι....

Ξερεις γιατι?

Γιατι αυτοι οι γονεις μεγαλωνουν παιδια....διαπαιδαγωγουν ψυχες....διαμορφωνουν ανθρωπους που μεθαυριο θα συνυπαρχουν στην κοινωνια μαζι με τα δικα μου παιδια!! Και αυτόμε θυμωνει πολυ!



Ντρεπομαι για λογαριασμο τους....αυτα τα τρισαθλια πλασματα εχουν το θρασος να χειροκροτουν οταν μπαινει το λουκετο στο σχολειο....

Το συνδρομο NIMBY: Not In My Backyard!!

"Δεν εχουμε προβλημα με τα παιδακια, αλλα οχι να ξεκινησει η εκπαιδευση των παιδιων αυτών απο το δικο μας σχολειο"!

Γιατι μωρη χαρχαλο οχι απο το δικο σου σχολειο?

Προτιμας να μεγαλωνουν αυτα τα παιδακια χωρις εκπαίδευση, μεσα στις φυλακες που ζουν σε αθλιες συνθηκες, να πηγαινεις εσυ και οι ομοιοι σου να τους δινεις ενα πιατο φαι και να νιώθεις σημαντική? Αλλα στο σχολειο σου να μην πατησουν?

"Δε μας ρωτησε ο διευθυντής " λεει η αλλη!

Τσιφλικι σου ειναι το σχολειο? Να κανεις ο.τι θελεις? Τι να σε ρωτησει δηλαδη? Αν επιτρεπεται να εγγραφουν στο σχολειο κάποιοι μαθητες?

      

Λοιπον ακου για να τελειωνουμε....

Αν θες αυτοι οι βασανισμενοι ανθρωποι αυριο να μην εγκληματισουν εις βαρος της κοινωνιας μεσα στην οποια ζεις καλο ειναι να τους αποδεχτεις! Σαρεσει δε σαρεσει ηρθαν και εδω θα μεινουν.... Αφομοιωσε τους, μαθε τους τα ιδανικα της δικης μας κοινωνιας ωστε να την κανουν δικη τους και να ζουμε ολοι μαζι αρμονικα!

Ντρεπομαι γιατι πρεπει να εξηγησω στα παιδια μου γιατι οι άνθρωποι ειναι το χειροτερο ον που κατοικει σε αυτον τον πλανητη....

Ισως γιαυτο η μεγαλη μου κορη θελει να την κανει απο εδω και να γινει αστροναυτης....να παει σε αλλους πλανητες,μακρινους....

Η ψυχη σας ειναι γεματη μισος και φόβο. ...φοβο για το διαφορετικο....μισος για ο.τι δεν ξερετε και δεν εχετε το θαρρος να ανοιξετε το μικροσκοπικο σας μυαλο σε καινουρια δεδομενα!!

Εισαστε κάμποσοι με αυτες τις αποψεις....Ειμαστε και εμεις ομως τοσοι και ευχομαι, ακομα περισσοτεροι!










Ευχομαι να επικρατησουν οι δικες μας φωνες της αγαπης και οχι οι δικες σας πράξεις μίσους. ...

Ο καιρος θα δειξει...!!!




















crete-news
  • Blogroll

  • Blog Archive