Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Δίκη Χρυσής Αυγής: Φασίστες πετούν πέτρες μέσα από τα ΜΑΤ[video]

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016
Το βίντεο μιλάει από μόνο του....
Όποιος δεν έχει μόλις κατέβει από το διάστημα σε τούτη τη χώρα, δεν θα δει κάτι καινούργιο. Είναι ακόμα μια περίπτωση συνεργασίας μονάδων της ΕΛ.ΑΣ με το Ναζιστικό κόμμα. Ένα κόμμα που πλέον είναι ο κύριος εκφραστής των υπηρεσιών του ελληνικού κράτους στο πολιτικό σύστημα.

1η Νοεμβρίου 2016. Ο δρόμος είναι η Δέγλερη έξω από το Εφετείο. Το βίντεο έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια της περιφρούρησης της κατάληψης των Προσφυγικών από τα ΜΑΤ και τους ΝΑΖΙ. Μέσα στο κτίριο είναι που δικάζεται η Χρυσή Αυγή. Απέξω συμβαίνουν αυτές τις μέρες όλα εκείνα για τα οποία δικάζεται μέσα το Ναζιστικό κόμμα.  Η διαδικασία της δίκης και όλα όσα συμβαίνουν απέξω, είναι η απόδειξη πως οι διαδικασίες της δημοκρατίας μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε τσίρκο, όταν δικάζονται οι αιώνιοι φίλοι του κράτους και των αφεντικών. Η κοινωνική και ταξική οργάνωση αποτελεί την μόνη εγγύηση για την ασφάλεια της ανθρωπότητας απέναντι στην απειλή του ναζισμού που γεννούν Κράτος και Κεφάλαιο.

Όσο για τους τουρίστες της πραγματικότητας που μιλάνε ακόμα για «εκδημοκρατισμό της αστυνομίας» και για το «καλό», «αντιφασιστικό» κράτος, τους ευχόμαστε να γυρίσουν σύντομα από τις διακοπές τους.

kar.org
  • Blogroll

  • Blog Archive