Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Και η πίτα αφάγωτη και ο σκύλος χορτάτος  Αυτή η παροιμία ταιριάζει στην περίπτωση.
Και τα δις στη τσέπη των μεγαλοεργολάβων  και επικίνδυνοι δρόμοι για τους πολίτες.

Διεκόπη το πρωί της Πέμπτης η κυκλοφορία στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, λόγω κατολίσθησης στο ύψος της Ροδινής, περίπου 20 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα και
θα μείνει τρεις μέρες κλειστή για έργα συντήρησης.

"Οι μεγαλοεργολάβοι τη μόνη σωστή κατασκευή που κάνουν είναι οι σταθμοί διοδίων για να εισπράτουν"  δήλωσε με έμφαση ο Βασίλης Παπαδόπουλος, του Κινήματος Δεν Πληρώνω, στη πρωίνη συνέντευξη του στο Ράδιο Γάμμα της Πάτρας.
"Ο βασιλιάς είναι γυμνός και φροντίζει να γδύσει και όλους εμάς τους απλούς πολίτες που δεν έχουμε εναλλακτικές παρά να χρησιμοποιήσουμε τους κακοφτιαγμένους, ακριβοπληρωμένους  από το υστέρημα μας, δρόμους με τα πανάκριβα διόδια, με κίνδυνο της ζωής μας." τόνισε.

"Οι μεγαλοεργολάβοι και οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί αντί να διώκονται από τη δικαιοσύνη κάνουν πράξη την παροιμία: Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Σέρνουν στα δικαστήρια και εμένα προσωπικά και πολλά μέλη του κινήματος μας ενάντια στα διόδια. Ήδη μέσα στον Φεβρουάριο του 2017 έχουμε 6 δίκες με χαλκευμένες κατηγορίες από το κράτος των μεγαλοεργολάβων".

Και τελείωσε λέγοντας:

"Οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να οργανωθούν να δώσουν βροντερό παρών στις δίκες των αγωνιστών και να σπάσουν το φράγμα της διαπλοκής του καρτέλ των μεγαλοεργολάβων και των πολιτικών απαιτώντας καλούς και ασφαλείς αυτοκινητόδρομους χωρίς διόδια."

  • Blogroll

  • Blog Archive