Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Aκόμα και μια ναζίστρια έχει το δικαίωμα να είναι Ελληνίδα και στρέιτ

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2017
Aκόμα και μια ναζίστρια έχει το δικαίωμα να είναι Ελληνίδα και στρέιτ....


Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά της αυτό, όπως θα υπερασπιζόμασταν και το δικαίωμά της να είναι Αλβανίδα ή Σύρια, και γκέι ή τρανσέξουαλ. Επίσης έχει το δικαίωμα να είναι χοντρή ή λεπτή και άσχημη ή όμορφη οπότε καλύτερα να αποφεύγουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς για να τη στιγματίσουμε, υιοθετώντας τις μεθόδους που χρησιμοποιεί κι η ίδια.

Το πρόβλημά μας με τη ναζίστρια είναι ότι είναι ναζίστρια.

Ότι πασχίζει να διχάσει τους φτωχούς σε Έλληνες και μη, όμορφους-λεπτούς-αρτιμελείς και μη, στρέιτ και ομοφυλόφιλους, να τους χωρίσει σε όσο περισσότερες κατηγορίες γίνεται για να τους εκμεταλλεύονται καλύτερα τα αφεντικά τους.

Ότι παλεύει ως κατασταλτικό συμπλήρωμα στο στρατό και την αστυνομία, ότι επιστρατεύει τα τάγματα εφόδου, τα μπράτσα και τα μαχαίρια στο πλευρό των ΜΑΤ και του βαθέως κράτους, ότι προσπαθεί με τη βία και την τρομοκρατία να επιβάλει τους πόθους των αφεντικών για μεγαλύτερη ανεργία, μικρότερους μισθούς και τσάκισμα κάθε αντίστασης και διεκδίκησης.

Οι Ελληνίδες, αλλόθρησκοι, νέες, όμορφοι, ομοφυλόφιλες, άσχημοι, χοντρές, μετανάστριες, πρόσφυγες, κοντές, λεπτοί εργάτριες, άνεργες και φτωχοί, έχουμε να παλέψουμε μαζί αν θέλουμε να αλλάξουμε ένα παρόν κι ένα μέλλον εξαθλίωσης, πολέμων και φασισμού που βλέπουμε να έρχεται καταπάνω μας.

Σε αυτή την προσπάθεια για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, εθνικιστικά μίση και πολεμικές κτηνωδίες, ο ναζισμός είναι θανάσιμος και μισητός εχθρός μας κι η επιτυχία μας περνά μέσα από τη συντριβή του.
  • Blogroll

  • Blog Archive