Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Posted by Β.Π. Πέμπτη, Απριλίου 27, 2017
Η έφεση του Χρήστου Μαγκούφη, τ.βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε την Τετάρη 26/4/17, στη Λαμία. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή.
Το κατηγορητήριο:

" Κατηγορούμενος: Χρήστος Μαγκούφης του Ευθυμίου
Κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι στην Αγία Τριάδα Φθιώτιδας την 7-4-2011 και περί ώρα 22.45 με πρόθεση προξένησε στην εγκαλούσα, Αθανασία Γαλάνη του Ευάγγελου, σωματική κάκωση και βλάβη της υγείας της και ειδικοτερα στον ανωτέρω τόπο, στο χώρο των διοδίων, επιτέθηκε εναντίον της τελευταίας και αφού την ακινητοποίησε μεταξύ του αυτοκινήτου του και του εκεί υπάρχοντος εκδοτηρίου των διοδίων, την άρπαξε από το γιακά του μπουφάν που φορούσε, και άρχισε να τη χτυπάει εναλλάξ στο αυτοκίνητο του και στο γκισέ των διοδίων με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ρωγμώδες κάταγμα 10ης πλευράς."
 Αλληλέγγυοι, κάτοικοι της Φθιώτιδας, μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω και της Ανταρσυα, έδωσαν το αλληλέγγυο παρόν στην συναγωνίστρια Σούλα Γαλάνη.
Η συναγωνίστρια μας, δήλωσε χαρακτηριστικά στην κατάθεση της ότι για πρώτη φορά στη ζωή της έπεσε θύμα βίας και μάλιστα από έναν μεγαλόσωμο άνδρα. 
Η οργή της ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν έμαθε ότι ο άνδρας που την τραμπούκισε ήταν μέλος του κοινοβουλίου!
Η δίκη διακόπηκε λόγω παρελεύσεως ωραρίου και θα συνεχιστεί την 5/5/17.
Συνέντευξη για τη δίκη πήρε η ΕΡΑ Δυτικής Ελλάδας από τον Βασίλη Παπαδόπουλο, πρόεδρο του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
  • Blogroll

  • Blog Archive