Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Σοκάρει η μαρτυρία της πρώην οικιακής βοηθού του 52χρονου βιαστή της Δάφνης.

Η 25χρονη Αναστασία, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εξιστορώντας όλα όσα έζησε δίπλα στον Παναγιώτη Κοντζιλέλο, όσο καιρό εργαζόταν στο σπίτι του...
κάνοντας τις δουλειές. Όμορφη, νεαρή και μικροκαμωμένη, η 25χρονη φαίνεται πως ανταποκρινόταν πλήρως στα «γούστα» του 52χρονου «τυφλού» βασανιστή.

Η Αναστασία, έφτασε στο ημιυπόγειο της Δάφνης τον περασμένο Ιούλιο, αναζητώντας εργασία από τις αγγελίες. Εργάστηκε στον 52χρονο δράστη πάνω από 6 μήνες, και έφυγε από το σπίτι λίγο καιρό πριν η άτυχη φοιτήτρια πάρει την θέση της:
«Αυτή τη στιγμή ζω από θαύμα. Θα μπορούσα εγώ να είμαι στη θέση αυτής της κοπέλας (…)
Η στολή με την οποία βρήκαν την φοιτήτρια είναι μια στολή καμαριέρας η οποία προοριζόταν για εμένα» δήλωσε η νεαρή κοπέλα, η οποία γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε ότι:
«Υπήρχαν διάφορα σκηνικά. Με αιφνιδίαζε στην κουζίνα ενώ έπλενα τα πάτια. Μου είχαν κάνει τρομερή εντύπωση διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα σε εμφανέστατα σημεία».

Πήγα πριν 2 μήνες στο σπίτι του βιαστή για δουλειά κι έφυγα τρέχοντας

Μάλιστα είχε φτάσει να της αγοράζει προκλητικά φορέματα και μαγιό, ενώ την πίεζε τακτικά να γδυθεί στο δωμάτιο του για να τα δοκιμάζει μπροστά του:

«Ο τύπος είχε φετίχ με τις μικρόσωμες κοπέλες, αδύναμες, που δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους(…)Σίγουρα φόραγε γυαλιά με μια κάμερα στη μέση, αλλά πώς γίνεται ένας άνθρωπος ενώ είναι τυφλός να μπορεί να κάνει τα πάντα σε ένα υπολογιστή;» αναρωτήθηκε.

ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕ

Όταν αποφάσισε να παραιτηθεί και πήγε στο σπίτι του για να πληρωθεί, θυμάται τον 52χρονο να την καθυστερεί με διάφορες προφάσεις και στο τέλος να της ζητά να του πλύνει κάποια πιάτα στο κουζινάκι, όπως ακριβώς έκανε και με την 20χρονη φοιτήτρια.




Αυτό όμως που έσωσε την Αναστασία πραγματικά την τελευταία στιγμή, ήταν ο ερχομός φιλικού της προσώπου έξω από το υπόγειο, με σκοπό να την παραλάβει, κόβοντας έτσι τις όποιες διαθέσεις του 52χρονου:  «Όταν έμαθε ότι με περίμεναν έξω, νευρίασε» θυμάται η ίδια.

Ο 52χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος, τα στοιχεία και οι φώτο του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα έπειτα απο εισαγγελική διάταξη, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου

ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ… ΜΕ ΕΔΙΩΞΑΝ!

Λίγες ώρες μετά την σύλληψη του 52χρονου βασανιστή της Δάφνης, η Αναστασία πήγε στην Αστυνομία προκειμένου να δώσει κατάθεση και να βοηθήσει στην αναγνώριση κι άλλων νεαρών κοριτσιών που έβλεπε να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του.
 
Τι της είπαν όμως οι άνδρες της αστυνομίας μόλις έφτασε εκεί; 
Να φύγει γιατί είχαν φόρτο εργασίας!
«Θα ήθελα πολύ να βρεθώ ακόμα και στο δικαστήριο προς υπεράσπιση της κοπέλας. Δεν θέλω πραγματικά να δω έξω αυτόν τον άνθρωπο με διάφορα ελαφρυντικά» κατέληξε.



http://www2.star.gr/
  • Blogroll

  • Blog Archive