Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

ΡΕΘΥΜΝΟ: Αμερικάνικο fund «πέταξε» επιχειρηματία στο δρόμο

Posted by Αργυρώ Μπρατσιώτη Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017
Εκπρόσωποι αμερικάνικου fund πέταξαν από το κατάστημά του στην οδό Αρκαδίου, γνωστό επιχειρηματία του Ρεθύμνου καθώς το δάνειο που είχε λάβει και το οποίο δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει είχε εξαγοραστεί από...
το συγκεκριμένο  fund. Ωστόσο με άμεση επέμβαση του ΣΑΟΡ, οι εκπρόσωποι του fund αποχώρησαν από την επιχείρηση και τα κλειδιά παραδόθηκαν και πάλι στην οικογένεια του ιδιοκτήτη.

Πιο συγκεκριμένα, το κλιμάκιο που είχε μαζί του κλειδαρά προκειμένου ν αλλάξει την κλειδαριά, ενώ η επιχείρηση ήταν ακόμα κλειστή έφτασε σήμερα το πρωί στο συγκεκριμένο κατάστημα, όμως λόγω πρωινών υποχρεώσεων που είχε ο ιδιοκτήτης έφτασε την ίδια ώρα και βρέθηκε αντιμέτωπος με τους εκπροσώπους του fund που επιχειρούσαν να κατασχέσουν την περιουσία του. Αποτέλεσμα ήταν ο ιδιοκτήτης να συλληφθεί, καθώς αντιστάθηκε ενώ αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να αφεθεί ελεύθερος να του οριστεί δικάσιμος.

Τα μέλη του ΣΑΟΡ που ενημερώθηκαν άμεσα για το τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, επενέβησαν την ώρα που οι εκπρόσωποι του fund τοποθετούσαν πάνελ και σιδεριές  προκειμένου να χωρίσουν το κατάστημα το οποίο έχει και συνιδιοκτήτη. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΑΟΡ κ. Ζαχαρίας Κλάδος, τα μέλη του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου, ζήτησαν από τους εκπροσώπους του fund να περάσουν έξω από το κατάστημα και να τους παραδώσουν τα κλειδιά τα οποία και τελικά δόθηκαν σε στενό συγγενή του ιδιοκτήτη.


ΠΗΓΗ

  • Blogroll

  • Blog Archive