Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας ο Ανδρέας Μαρτίνης

Posted by ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΡΑΤΣΙΩΤΗ Τρίτη, Αυγούστου 22, 2017
Αποφυλακίστηκε, για λόγους υγείας, ο πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης καθώς κρίθηκε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής με διάταξη του...
ανακριτή κατά της διαφθοράς, Ν. Τσιρώνη, και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα. Σύμφωνα με έγγραφα του ΚΕΠΑ, ο πρώην πρόεδρος του Ντυνάν έχει αναπηρία άνω του 75%.    

Η αίτηση του Ανδρέα Μαρτίνη δια του συνηγόρου του, Θόδωρου Μαντά, υποβλήθηκε στις 31 Ιουλίου, αμέσως μετά τη συμπληρωματική του απολογία για τις δυο υποθέσεις που κατηγορείται, στη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξε διάθεση συνεργασίας με τις ανακριτικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μαρτίνης έχει προφυλακιστεί δύο φορές. Την πρώτη φορά για υπόθεση δωροδοκίας από την Hospitalia International και τη δεύτερη για απιστία στην υπηρεσία για τη νοσηλεία στο «Ερρίκος Ντυνάν» γνωστών πολιτικών, ανθρώπων των ΜΜΕ και άλλων, με υπέρογκες εκπτώσεις κόστους ή και εντελώς δωρεάν που φέρεται να ζημίωσαν το ίδρυμα με 1,75 εκατ. ευρώ.













tvxs

  • Blogroll

  • Blog Archive