Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ένας νέος σταθμός διοδίων στο ύψος του Ελαιώνα Αιγίου, προστέθηκε στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Κορίνθου, αυξάνοντας τη φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων.
Συγκεκριμένα, από 17 ευρώ που πλήρωναν για τη διαδρομή Πάτρα – Αθήνα με επιστροφή (και χωρίς να υπολογίζονται τα διόδια της Αττικής Οδού) από σήμερα πληρώνουν...
22,80 ευρώ, ενώ σύντομα θα τεθούν σε λειτουργία τέσσερις νέοι πλευρικοί σταθμοί διοδίων: στο Δερβένι, στην Ακράτα, στον κόμβο των Καλαβρύτων και στο Δρέπανο.
Ένα έργο χρήσιμο και αναγκαίο για το λαό μας, το πληρώνει διπλά και τριπλά.
Πλήρωσε την κατασκευή του, πληρώνει και τη χρήση του, αφού έχει παραχωρηθεί για μακροχρόνια εκμετάλλευση στους επιχειρηματικούς ομίλους, διασφαλίζοντας τα κέρδη τους με την εγγύηση του Δημοσίου και την σταθερή πληρωμή του λαού μας.
Αποτελεί πρόκληση για το λαό, που δοκιμάζεται από την κρίση, να χρυσοπληρώνει συνεχώς για δρόμους και υποδομές που του ανήκουν.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όχι μόνο διατηρεί τους υπάρχοντες σταθμούς διοδίων σε όλη τη χώρα αλλά τους επεκτείνει. Εξακολουθεί να έχει σε πλήρη ισχύ το χαράτσι των διοδίων. Στηρίζουμε και με αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου τον αγώνα του λαού μας για άμεση κατάργηση όλων των διοδίων.
Στηρίζουμε επίσης, τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Αιτωλοακαρνανίας που διεκδικούν τουλάχιστον την  μείωση της τιμής διέλευσης από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.
  • Blogroll

  • Blog Archive