Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

«Την αληθινή αντίσταση στη χούντα την έκανε μόνο ο βασιλιάς, όταν προσπάθησε να ρίξει τους στρατιωτικούς τον Δεκέμβριο του 1967». Τάδε έφη Αδωνις Γεωργιάδης στον...
κινηματογράφο «Αβάνα» την Κυριακή στην εκδήλωση «Η ατυχής στη χώρα μας παρουσίαση της ατομικής ελευθερίας ως προνόμιο της αριστεράς», που οργάνωνε η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ψυχικού, Φιλοθέης με ομιλητές τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τον Σάκη Μουμτζή, πολιτικό αναλυτή και συγγραφέα.
Την εισήγηση στην εκδήλωση έκανε ο Σάκης Μουμτζής, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως «στην πολιτική δεν ισχύει το χριστιανικό να γυρίζεις και το άλλο μάγουλο. Εδώ αν τρως μια μπάτσα θα ρίξεις τρεις, πρέπει να γίνει κατανοητό και από τον τελευταίο Νεοδημοκράτη».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την κυβέρνηση του οποίου ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως είναι η καλύτερη που γνώρισε ο τόπος στην Ιστορία του, ενώ μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, ακούστηκαν: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα στιγμιαίο λάθος»,«Ναζισμός και κομμουνισμός έχουν πολλά κοινά σημεία», «Η φιλελεύθερη παράταξη προέκυψε από τη Γαλλική Επανάσταση», «Είναι αδόκιμο να λέμε τη Ν.Δ. Κεντροδεξιά. Είναι συγκυριακό που Δεξιά και Κέντρο βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κόμμα», «Δεν έκανε καλά η Ν.Δ. που καταψήφισε το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, έκανε άριστα», «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια χαλασμένη κοινωνία που δεν  θέλει να μεταρρυθμιστεί», «Να μην προβεί η Ν.Δ. σε ιδεολογικές εκπτώσεις και παραχωρήσεις. Όχι κατευνασμός», και άλλα.
  • Blogroll

  • Blog Archive