Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Γράφει ο πιτσιρίκος:
Ζωντάνεψε η πατρίδα μας η Ευρώπη, αφού στην Ισπανία όχι μόνο απαγορεύτηκε το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας αλλά οι κουκουλοφόροι αστυνομικοί του ισπανικού κράτους επιτέθηκαν -ακόμα και με πλαστικές σφαίρες- στους πολίτες που ήθελαν να ψηφίσουν, και έστειλαν μερικές εκατοντάδες νοματαίους στο νοσοκομείο.
Πολύ καλά τα πηγαίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού μετά τους νεοναζί και τους ακροδεξιούς που μπαίνουν αβέρτα στα κοινοβούλια των ευρωπαϊκών χωρών, ...
μετά την ανατροπή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα επειδή οι Έλληνες δεν ψήφισαν σωστά, μετά το Brexit που έκαναν λάθος οι Βρετανοί πολίτες γιατί δεν ξέρουν να ψηφίζουν, μετά το ιταλικό δημοψήφισμα που και οι Ιταλοί πολίτες ψήφισαν ΟΧΙ γιατί δεν ξέρουν κι αυτοί να ψηφίζουν σωστά, έρχεται και το απαγορευμένο δημοψήφισμα στην Καταλονία για να μην έχει κανείς αμφιβολία πως η Δημοκρατία κυριαρχεί στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ήταν σωστό να απαγορευτεί το δημοψήφισμα στην Καταλονία γιατί η Βαρκελώνη έχει εκατομμύρια τουρίστες και δεν μπορούμε να ταράζουμε τις ανέμελες διακοπές των τουριστών με δημοψηφίσματα.
Βέβαια, η Βαρκελώνη έχει τουρισμό όλο τον χρόνο, οπότε θα πρέπει να καταργηθούν για πάντα οι εκλογές και τα δημοψηφίσματα στην Βαρκελώνη.
Οι κάτοικοι της Βαρκελώνης διαμαρτύρονται γιατί δεν μπορούν να ζήσουν στην πόλη τους σαν άνθρωποι με τόσους πολλούς τουρίστες -η Βαρκελώνη είναι μια πόλη με τον πληθυσμό της Θεσσαλονίκης και έχει κάθε χρόνο περισσότερους τουρίστες από όσους έχει όλη η Ελλάδα-, αλλά τώρα, εκτός από τους τουρίστες, άρχισαν να τους επισκέπτονται ισλαμοφασίστες τρομοκράτες και οι οπλισμένοι μπάτσοι του ισπανικού κράτους.
Με τουρίστες, ισλαμοφασίστες και μπάτσους -μόνο τα λιοντάρια λείπουν-, η Βαρκελώνη γίνεται η πιο ενδιαφέρουσα πόλη του κόσμου και θα πρέπει να σπεύσετε να την επισκεφτείτε πριν γίνει πάρα πολύ ακριβή και δεν μπορείτε να την πλησιάσετε.
Εν τω μεταξύ, οι φιλελέδες καταδικάζουν τον καταλανικό εθνικισμό, ενώ μέχρι χτες καταδίκαζαν τη βία.
Αφού καταδικάζουν τον καταλανικό εθνικισμό και το δικαίωμα των Καταλανών για αυτοδιάθεση και ανεξαρτησία, να καταδικάσουν και την Επανάσταση του 1821, γιατί οργίασε τότε ο ελληνικός εθνικισμός και ανεξαρτητοποιήθηκε η Ελλάδα από την Οθωμανική Αυτοκρατορία που ήταν πάρα πολύ καλή και κοσμοπολίτικη.
Νομίζω πως οι Έλληνες προτίμησαν τα όπλα το 1821 από το δημοψήφισμα, γιατί φοβήθηκαν πως ο Σουλτάνος θα έστελνε τον Ιμπραήμ να τους πάρει τις κάλπες σαν τον Ραχόι.
Μπορεί να πέφτει άγρια καταδίκη στον καταλανικό εθνικισμό αλλά τον γερμανικό εθνικισμό της αυταρχικής γερμανικής κυβέρνησης -που έχει καπελώσει όλη την Ευρώπη-, δεν τον καταδικάζει κανείς.
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν σκίζονται κιόλας να καταδικάσουν τη βία της ισπανικής κυβέρνησης απέναντι στους Καταλανούς ψηφοφόρους -εκτός από τις κυβερνήσεις χωρών όπου υπάρχουν ανάλογα θέματα ανεξαρτησίας όπως στην Ισπανία-, γιατί ξέρουν πως σύντομα θα πρέπει κι αυτές να απαγορεύσουν κάποιο δημοψήφισμα ή να ανατρέψουν το αποτέλεσμά του, οπότε προετοιμάζουν το έδαφος από τώρα.
Είναι αυτό που λέμε το … 'ευρωπαϊκό κεκτημένο'.
Ούτως ή άλλως, τα δημοψηφίσματα και οι εκλογές είναι γραφικά κατάλοιπα του παρελθόντος και το μόνο που μετράει είναι τι αποφασίζουν οι αγορές.
Πάντως, στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουμε κωλόχαρτο και ευτυχώς που δεν γίναμε Βενεζουέλα.
Μένουμε Ευρώπη.
Στην πατρίδα μας την Ευρώπη γεννήθηκε ο φασισμός.
Ο φασισμός θα νικήσει.


Πηγή:  pitsirikos.net/
  • Blogroll

  • Blog Archive