Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Να δούμε τώρα τι θα κάνουν οι αιρετοί και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών. Θα αγωνιστούν, όπως τους καλούσε το Κίνημα Δεν Πληρώνω, ή θα ρίξουν καμιά τουφεκιά στον αέρα για την τιμή των όπλων;  
 
Υπουργική απόφαση την οποία υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος ανοίγει τον δρόμο για την κατασκευή πλευρικών διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου.
Πρόκειται για την κατασκευή πλευρικών διοδίων στους κόμβους της Βαρυμπόμπης και του Αγίου Στεφάνου και προκύπτει από την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου, που αναρτήθηκε στην «Διαύγεια»,  με την οποία εγκρίνεται η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου που καθυστερούσε εδώ και τρία χρόνια.
Το έργο προβλέπει τη μετατροπή του κόμβου Βαρυμπόμπης σε «δαχτυλίδι» καθώς και παρεμβάσεις στους κόμβους Κηφισιάς και Καλυφτάκη.
Η σημερινή γέφυρα θα διατηρηθεί και μετά το πέρας της κατασκευής του δακτυλίου θα μετατραπεί σε χώρο πρασίνου. Ο εκτιμώμενος χρόνος κατασκευής είναι το 1,5 έτος.

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη 25/9/18, τα ηγετικά στελέχη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Αποστόλης Αυλακιώτης και Βασίλης Παπαδόπουλος, θα δικαστούν στη Λαμία, σε μια ακόμα στημένη δίκη από το κράτος των μεγαλοεργολάβων. 
Δεν είναι τυχαίο ότι όσο οι μεγαλοεργολάβοι και το πρόθυμο πολιτικό τους προσωπικό, θα στήνουν νέα διόδια, τόσο θα στήνονται και νέες διώξεις ενάντα στο κίνημα ενάντια στα διόδια.
Το πρωταρχικό μέλημα όσων θέλουν να αντισταθούν είναι να δώσουν το ενεργητικό παρόν και σε αυτή την δίκη.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

  • Blogroll

  • Blog Archive