Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΛΑΜΙΑ: Κατέρρευσε η σκευωρία των μεγαλοεργολάβων

Posted by Β.Π. Πέμπτη, Ιανουαρίου 25, 2018
Σε μια δικαστική διαδικασία που κράτησε περίπου 7 ώρες, αθωώθηκαν πανηγυρικά τα 3 μέλη του κινήματος ενάντια στα διόδια, σήμερα 25/1/18, στη Λαμία. 
Οι μαρτυρίες των υπαλλήλων της Αιγαίον ΑΕ, που εκμεταλλεύεται ένα κομμάτι της πίτας των εθνικών μας δρόμων, κατέρρευσαν από τους συνηγόρους υπεράσπισης.
 Οι ψεύτικες, στημένες κατηγορίες των μεγαλοεργολάβων αποκαλύπτονται από δίκη σε δίκη των μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω. 
 
Τοπικά κανάλια και ΜΜΕ της Φθιώτιδας πήραν συνεντεύξεις από τους δικαζόμενους συναγωνιστές Αποστόλη Αυλακιωτη και Βασίλη Παπαδόπουλο. 
Στο πλευρό των συναγωνιστών στάθηκαν, σε όλη τη μαραθώνια διαδικασία, τόσο μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, τόσο από την Αθήνα, όσο και από τη Φθιώτιδα, καθώς και φίλοι και σύντροφοι από άλλες συλλογικότητες που συμμετέχουν στους κοινωνικούς αγώνες της περιοχής. 
Για μια ακόμα φορά φάνηκε ότι ένα ισχυρό όπλο μας είναι η Αλληλεγγύη και το δίκιο του αγώνα μας. Επόμενο δικαστικό ραντεβού δίνουμε πάλι στη Λαμία στις 8/2/18. 
Αυτή τη φορά, έτσι για πρωτοτυπία, δεν θα είμαστε εμείς οι κατηγορούμενοι, αλλά ένας εχθρός του Κινήματος μας.
 Δικάζεται η έφεση του τ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Μαγκούφη, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση, επειδή ξυλοκόπησε, σπάζοντας το πλευρό της συναγωνίστριας μας, Σούλας Γαλάνη, στη διάρκεια κινητοποίησης. 
Να είμαστε όλοι και όλες και εκεί!

  • Blogroll

  • Blog Archive