Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Εποχή μετεγγραφών για κεντρώους! Τι ζούμε;…

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Τετάρτη, Ιανουαρίου 31, 2018
 Ο Ιανουάριος φαίνεται πως είναι μια καλή εποχή για μετεγγραφές ιδιαίτερα για τους κεντρώους...


  Έχουμε και λέμε:

   Η ανεξάρτητη βουλευτής, Θεοδώρα  Μεγαλοοικονόμου, πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, γοητεύτηκε από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ψήφισε το πολυνομοσχέδιο και… μετακόμισε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

   Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος – Δημήτρης Καρράς, που είχε αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων, γοητεύτηκε από την πολιτική του «Κινήματος Αλλαγής» (ΠΑΣΟΚ και κάτι ψιλά) και εντάχθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» (ΠΑΣΟΚ και κάτι ψιλά).

   Για τη μετεγγραφή Μεγαλοοικονόμου τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης, Βασίλης Λεβέντης, με μια βαθιά πολιτική εξήγηση (στο ραδιόφωνο του ALPHA) και λίγο – κεντρώα – πολιτική ίντριγκα…:

«Αυτή η γυναίκα πρέπει να αισθάνεται ένα μίσος προς εμένα. Προς τον ευεργέτη καμιά φορά αντί να υπάρχει ευγνωμοσύνη, ο θεός εμφυτεύει μίσος. Εγώ την έβαλα στην Βουλή βάζοντάς την πρώτη στη λίστα. Την έβαλα ως πατριώτισσα της μητέρας μου από τα Κύθηρα. Από κει παρασύρθηκα και θεώρησα ότι θα είναι πιστή, αφοσιωμένη και τίμια. Δεν την ήξερα από πιο παλιά. Στο γραφείο μου ήρθε λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Δεν ήταν πολιτικοί οι λόγοι. Άλλαξε όταν έβαλα αντιπρόεδρο τον Μάριο».

   Αδυνατούμε να σχολιάσουμε τις κορυφαίες αυτές πολιτικές εξελίξεις. Απλά και μόνο αναρωτιόμαστε:

   Τι ζούμε;…imerodromos
  • Blogroll

  • Blog Archive