Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή και 5.000 ευρώ πρόστιμο κόστισε στον γυναικολόγο Γιώργο Διακορώνα φακελάκι που απαίτησε και έλαβε από ζευγάρι για...
επικείμενο τοκετό στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης καταδίκασε τον μαιευτήρα–γυναικολόγο στην παραπάνω ποινή, μετά την παρέλευση τριών ετών από την ημέρα που η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, προχώρησε στη σύλληψη του δράστη, μετά από καταγγελία του ζευγαριού.

Ειδικότερα, ο σύζυγος μιας μέλλουσας μητέρας εμφανίστηκε στην ασφάλεια και κατάγγειλε ότι ο γυναικολόγος απαίτησε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει τον τοκετό της γυναίκας του στο Νοσοκομείο. Τα χρήματα προσημειώθηκαν και αμέσως μετά τον τοκετό ο καταγγέλλων τα παρέδωσε στον γιατρό, για να βρεθούν πάνω του μετά τη σύλληψή του που ακολούθησε σε λίγα λεπτά.

Ο Γεώργιος Διακορώνας σημειώνουμε ότι είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο, αν και ο ίδιος φέρεται να αποχώρησε μετά το περιστατικό αυτό. Επίσης αποχώρησε και από το Νοσοκομείο αλλά επανήλθε στην υπηρεσία του δύο μήνες αργότερα.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε ενεργό πολιτικό ρόλο και ως στέλεχος της Ν.Δ. που είχε εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος με αρμοδιότητες στο Lesvos Shop της Ανώνυμης Εταιρίας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λέσβου που τελικά χρεοκόπησε.













Πηγές: efsyn ,  kar.org
  • Blogroll

  • Blog Archive