Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Ο δικηγόρος Χρήστος Τσάβαλος,  εξηγεί στον FM-1 πως επετεύχθη αυτό το αποτέλεσμα

Μία σημαντική απόφαση εξέδωσε χθες το Ειρηνοδικείο Λαμίας στο οποίο είχε προσφύγει ζεύγος συμπολιτών μας δανειοληπτών.Διέγραψε ποσό 270 χιλιάδων ευρώ, μέρος ενός....
χρέους συνολικού ύψους 340.000 και ρύθμισε το υπόλοιπο ποσό με όρους που να μπορούν να ανταποκριθούν οι υπόχρεοι χωρίς ληστρικά επιτόκια.
Στο κεντρικό δελτίο του FM-1 μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας Χρήστος Τσάβαλος σημειώνοντας πως στο δικαστήριο καταδείχθηκε η δυσκολία της οικογένειας και η αδυναμία της λόγω δραματικής μείωσης των εισοδημάτων της να ανταποκριθεί στις δανειακές υποχρεώσεις της.
Όπως ανέφερε ο κύριος Τσάβαλος το δικαστήριο έλαβε υπόψη του ότι ήδη οι οφειλέτες υπέστησαν δραματική μείωση των εισοδημάτων τους τα τελευταία χρόνια ενώ μέχρι τότε κατέβαλαν κανονικά τις δόσεις τους μέχρι που οι μισθοί τους συρρικνώθηκαν κάτω από 50%.
Πρόκειται για μία απόφαση σταθμό η οποία αποτελεί δεδικασμένο και μπορεί να ισχύσει και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αρκεί να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τη συγκεκριμένη όπως τόνισε ο κος Τσάβαλος.

 Ο δικηγόρος Χρήστος Τσάβαλος είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής στη μήνυση  της συναγωνίστριας Σούλας Γαλάνη στη δίκη Μαγκούφη

πηγή
  • Blogroll

  • Blog Archive