Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 80χρονος ιερέας για ασέλγεια σε ανήλικη έναντι χρηματικής αμοιβής. Τη φρίκη συμπληρώνει το γεγονός, ότι η μητέρα της 11χρονης είναι αυτή που εξέδιδε το παιδί στον 80χρονο.
Σύμφωνα με...
το e-thessalia.gr, μια 30χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία είχε ερωτική σχέση με τον 80χρονο, έναντι αμοιβής. Ο τελευταίος, με την υπόσχεση οικονομικών και υλικών ανταλλαγμάτων έπεισε να βρίσκεται με την 11χρονη κόρη της και να την «αγγίζει».
Χθες το απόγευμα, μετά από πληροφορίες για τον 80χρονο ιερέα, που τελούσε σε επ΄αόριστον αργία, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον εντόπισε να κινείται στο κέντρο της πόλης μαζί με την 30χρονη. Μαζί τους είχαν και το 11χρονο κορίτσι. Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και τους είδε να κατευθύνονται σε κατάστημα pet shop, για να αγοράσουν κάποιο κατοικίδιο.
Αυτό που έκανε εντύπωση στον αστυνομικό και συνέχισε την παρακολούθηση, είναι πως κάποια στιγμή η 30χρονη Βουλγάρα αποχώρησε και άφησε μόνο του τον 80χρονο με την 11χρονη κόρη της. Ο 80χρονος μπήκε σε αυτοκίνητο με την 11χρονη και ο προορισμός τους ήταν ερημική παραλία του Βόλου. Ο αστυνομικός ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και συνέλαβαν τον ιερέα πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.
Όπως έγινε γνωστό ο 80χρονος ιερέας έχει οικογένεια, και βρίσκεται σε επ’ αόριστον αργία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι.
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το κακούργημα της ασέλγειας έναντι αμοιβής όπως και η μητέρα με την κατηγορία της συνέργειας σε ασέλγεια.

tvxs
  • Blogroll

  • Blog Archive