Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στον οργανισμό του Ζακ

Posted by Β.Π. Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2018
Καταρρέει το αφήγημα του «τοξικομανούς» «κλεφτρονιού» το οποίο «ζυμώθηκε» εξαρχής στην τραγωδία με τον θάνατο του ακτιβιστή, Ζακ Κωστόπουλου, αφού, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, είναι αρνητικά.
Αν και δεν έχει....
σημασία για την ουσία της αντιμετώπισης του Ζακ, τόσο από τους αυτόκλητους «τιμωρούς», όσο και από τους αστυνομικούς, το γεγονός ότι στον οργανισμό του δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, υπογραμμίζει τη «σπουδή» με την οποία επιχειρήθηκε να σκιαγραφηθεί ένα «προφίλ» του θύματος, μακριά από την πραγματικότητα, για ευνόητους λόγους.
Το popaganda.gr δημοσίευσε σήμερα την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του Ζακ, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» της οποίας, τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).
Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
  • Blogroll

  • Blog Archive