Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Μακεδονομάχος βιντεοσκοπεί “επίθεση αναρχικών σε παιδιά”. Ενημερώνει live πως λέει ψέματα...
Ο πιο έξυπνος μακεδονομάχος πατριώτης εντοπίστηκε στο σημερινό συλλαλητήριο που κάναν μαθητές στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.

Ανάμεσα στα παιδιά φαίνεται πλέον σε βίντεο, πως δρουν και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίοι στηρίζουν τις καταλήψεις με την ελπίδα πως θα συγκεντρώσουν ψήφους για τη Χρυσή Αυγή.

Ένας από αυτούς, ίσως ο πιο έξυπνος από όλους, αποφάσισε σήμερα να τραβήξει βίντεο, για να δείξει πως κάποιοι αναρχικοί, άρχισαν να πετάνε μπουκάλια στους συγκεντρωμένους μαθητές. Στο βίντεο μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε σε υστερική σχεδόν κατάσταση, να φωνάζει στα παιδιά να φύγουν γιατί θα τα χτυπήσουν οι αναρχικοί.

Από το πάθος του, πείθεται μια κοπέλα, η οποία τρέχει να τον ενημερώσει, πως τα μπουκάλια που πέφτουν γύρω τους, είναι από δικούς τους και ο θεούλης την ενημερώνει πως το ξέρει αυτό, αλλά ο “πόλεμος δεν παίζεται… όπως τον παίζουν και αυτοί τον πόλεμο. Έτσι;”



Στη συνέχεια η κοπέλα καταλαβαίνει την προβοκάτσια που είχε την ελπίδα να στήσει ο σίγουρα όχι μαθητής που τρέχει στο μαθητική συγκέντρωση και του ζητάει συγγνώμη:


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που “αγανακτισμένοι πατριώτες”, βγάζουν κραυγές αγωνίας σε βίντεο, δήθεν πως τους σφάζουν, αφού πριν λίγους μήνες στο Πισοδέρι, προσπάθησαν να πείσουν πως τα σύννεφα που βλέπουν στον ουρανό, είναι φωτιές που έβαλαν οι αστυνομικοί για να τους κάψουν ζωντανούς.






Ελάχιστη έκπληξη προκαλείται από τα ψέματα που μπορεί να στήσει ένας φασίστας για να κερδίσει πόντους ή ψήφους. Παρ’ όλη την αμέριστη στήριξη των θεσμών και των επιχειρηματιών, οι φασίστες μάλλον είναι καταδικασμένοι να ηττηθούν λόγω ηλιθιότητας




diktyospartakos
  • Blogroll

  • Blog Archive