Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

282 TE Κω: 2η Επιστολή Καταγγελίας για τα Βασανιστήρια! Ας θαυμάσει το ΓΕΣ τα έργα του!

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10, 2018
Kαλησπέρα, είμαι ένας φαντάρος που εκτελεί τη θητεία του στη Κω...

Δεν ήθελα να αναφερθώ στα περιστατικά των προηγούμενων ημερών καθώς πίστευα πως θα μπορούσαν να επεκταθούν τα όσα έγιναν ήδη. Ωστόσο μιας και αυτά έγιναν γνωστά θα ήθελα να αναφέρω κάποιες λεπτομέρειες που ίσως δεν αναφέρθηκαν.

 Όσον αφορά τα γεγονότα του Σαββάτου, μετά την αναφορά του περιστατικού της κλοπής (περίπου 9 το πρωί), μας είχαν όρθιους σε στάση προσοχής και ημιανάπαυσης για αρκετή ώρα.
Αφού βγήκε ο ήλιος μας είπαν να προχωρήσουμε και μας είπαν "να Κοιτάξουμε με τα κεφάλια ψηλά στην κατεύθυνση του ήλιου για κάμποση ώρα".

Ορισμένοι ζαλίστηκαν και λόγω αυτού οι πονοκέφαλοι την υπόλοιπη μέρα όπως και οι αυχενικοί πόνοι.

Επίσης κάτι άλλο που ήθελα να αναφέρω είναι πως παιδιά που ήταν στα μαγειρεία και δε θα μπορούσαν να είναι ένοχοι συμμετείχαν και αυτά σε όλη αυτή τη διαδικασία.
Και πως όταν κάποιος ρώτησε αν μπορούσαν να μην συμμετέχουν τον έστειλε να πάει με τρέξιμο σε ένα σημείο αρκετά μακρύτερα και να φωνάξει αυτό που ήθελε να πει...

Κλείνοντας θέλω να αναφέρω πως μετά από όλη αυτή τη διαδικασία πολλοί είχαν πονοκεφάλους μυϊκούς πόνους είναι άρρωστοι εξαντλημένοι με καταρρακωμένο το ηθικό από όλη αυτή τη ταλαιπωρία η οποία κράτησε περίπου μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
  • Blogroll

  • Blog Archive