Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Σφαίρα από τα Γαλλικά ΜΑΤ τραυματίζει σοβαρά μαθήτρια (Βίντεο)

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2018
79% των Γάλλων εκτιμάει ότι το κίνημα που υπάρχει σήμερα στη χώρα, μπορεί να εξελιχθεί σε επαναστατικό...

Καταιγιστικές είναι οι ειδήσεις που μας έρχονται απ' την Γαλλία και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση.

Εκτός απ' τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε διυλιστήρια σε περιοχές της Βρετάνης άλλες 11 αποθήκες καυσίμων έκλεισαν αφού αποκλείστηκαν από διαδηλωτές, δεκάδες είναι τα πρατήρια που έκλεισαν ξεμένοντας από καύσιμα και αυτό διαφαίνεται ότι θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στην κυβέρνηση Μακρόν έχει δημιουργηθεί νέος μεγάλος πονοκέφαλος αφού δεκάδες σχολεία έκλεισαν σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές στα κολέγια. Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε μια σειρά περιπτώσεις στην Τουλούζη και στην περιοχή Κρετέιγ στο Παρίσι σημειώθηκαν συμπλοκές μαθητών και αστυνομικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επτά έφηβοι συνελήφθησαν σε γυμνάσιο της περιοχής Aubervilliers, στο βόρειο Παρίσι, καθώς κλήθηκε στο σημείο η αστυνομία για φωτιές σε κάδους και την ανατροπή ενός αυτοκινήτου.
Επίσης όπως αναφέρει ο "Δρομογράφος" στο twitter μια δεκαπεντάχρονη μαθήτρια πυροβολήθηκε σήμερα το πρωί στο μάτι από τα Γαλλικά ΜΑΤ και βρίσκεται στην εντατική, ενώ η λεζάντα στο παρακάτω βίντεο που απαλλοτριώσαμε από την διαδικτυακή παρουσία που αναφέραμε αναγράφει ότι "οι βολές των ΜΑΤ είναι ευθείες και πάνω στους μαθητές...Πολλοί τραυματισμοί σε πολλές πόλεις".
 
 

diktyospartakos
 
  • Blogroll

  • Blog Archive