Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Η Ισραηλινή καθηγητής Nadera Shalhoub-Kevorkian αποκάλυψε στις 19/2 στην ομιλία της στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης ότι οι δυνάμεις κατοχής του Ισραήλ επιτρέπουν σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες να...
διενεργούν πειραματικές δοκιμές φαρμάκων σε Παλαιστίνιους και Άραβες κρατούμενους, αναφέρει το Παρατηρητήριο ελέγχου Τύπου Middle East News.

Στην ομιλία της, με τίτλο «Διαταραγμένοι χώροι– Βίαιες τεχνολογίες στην Παλαιστινιακή Ιερουσαλήμ», πρόσθεσε η καθηγήτρια πως οι πληροφορίες της προκύπτουν από συλλογή δεδομένων κατά τη διενέργεια ερευνητικού έργου για το Πανεπιστήμιο. Κατήγγειλε ακόμη πως το Ισραήλ χρησιμοποιεί τις κατεχόμενες Παλαιστινιακές περιοχές σαν «εργαστήριο» όπου εκτός από φάρμακα δοκιμάζονται καινούργια όπλα, βόμβες, σφαίρες και χημικά καταστολής ακόμη και σε μικρά παιδιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκύπτουν παρόμοια στοιχεία.

Τον Ιούλιο του 1997, δημοσιεύει η ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronoth την ομολογία του Dalia Itzik, Πρόεδρου μιας κοινοβουλευτικής Επιτροπής, ότι το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας είχε δώσει την άδεια σε φαρμακευτικές εταιρείες για να δοκιμάσουν τα νέα φάρμακα τους σε κρατουμένους, σημειώνοντας ότι 5.000 εξετάσεις είχαν ήδη πραγματοποιηθεί.

Να θυμίσουμε ότι η φαρμακευτική εταιρία Teva του Ισραήλ είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής γενόσημων φαρμάκων στον κόσμο και μία από τις 20 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Πάλι μένει άφωνος κανείς μπροστά στην δολοφονική και απάνθρωπη εφευρετικότητα του κράτους δολοφόνου. Παρόλα τα δεινά που τράβηξε ο εβραϊκός λαός από τους Ναζί φαίνεται πως οι μέθοδοι του κράτους Ισραήλ σε λίγο διαφέρουν από τις μεθόδους του Χίμλερ, του Μέγκελε και όλων των διεστραμμένων δολοφόνων της γενοκτονίας και του Ολοκαυτώματος.

Ο πολύπαθος λαός της Παλαιστίνης γίνεται θύμα όλων και πιο φρικιαστικών μεθόδων γενοκτονίας και πειραμάτων όπου διαφαίνονται καθαρά και τα κέρδη των εταιριών της πολεμικής, αστυνομικής, ιατρικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας από τα πειράματα που το Ισραήλ δοκιμάζει πάνω στο κορμί τους. Όπως ακριβώς και την εποχή των Ναζί.

















atexnos
  • Blogroll

  • Blog Archive