Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικός, που μαζί με τρεις ιδιώτες, συνελήφθησαν τη Δευτέρα στη Χαλκιδική, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, για υπόθεση ναρκωτικών. Παράλληλα, διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Όπως διαπιστώθηκε ...
μεσημβρινές ώρες της 27ης Μαΐου, ο εν λόγω αστυνομικός, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, μετέβη στο σπίτι των δύο εκ των ιδιωτών σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου προμηθεύτηκε χασίς έναντι 100 ευρώ.
Κατά την έξοδό του από την κατοικία, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα και την κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 51 γραμμάρια χασίς, αυτοσχέδιο τσιγάρο με χασίς αναμειγμένο με καπνό, καθώς κι ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε έρευνα στο σπίτι των δύο ιδιωτών, που συνελήφθησαν στη συνέχεια, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταλλικός τρίφτης, ενώ εκεί εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο τρίτος ιδιώτης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από τέσσερα γραμμάρια χασίς.
Στο σπίτι του αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11,22 γραμμάρια κοκαΐνης, 24,25 γραμμάρια χασίς, 2.650 ευρώ, συσκευασία με χασίς αναμειγμένη με καπνό συνολικού βάρους 17,43 γραμμαρίων, μεταλλικός τρίφτης, δύο μεταλλικοί δίσκοι με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών, δύο κουτάλια και κουτάλα με υπολείμματα ναρκωτικών, τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες εισπνοής ναρκωτικών και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, ο οποίος τους παρέπεμψε σε ανακριτή.
  • Blogroll

  • Blog Archive