Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Νέα μαρτυρία κοπέλας από την έφοδο αστυνομικών στο κλαμπ: «Σκάσε και γδύσου...»

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2019
Μια νέα καταγγελία - μαρτυρία έρχεται στο φως από την έφοδο της αστυνομίας στο κλαμπ στο Γκάζι.. .
Τα όσα καταγγέλλονται αποκαλύπτουν τον αυταρχισμό αλλά και τις αυθαιρεσίες των αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται πως το κλίμα καταστολής, πανικού και τρομοκρατίας αποκάλυψε αρχικά, με ανάρτησή του στο Facebook, ο dj του κλαμπ Γιώργος Απέργης, ενώ ενδεικτικό είναι και το βίντεο ντοκουμέντο από τις πρώτες στιγμές της εφόδου. Μια νεαρή γυναίκα που ήταν μέσα στο μαγαζί έρχεται να προσθέσει νέα στοιχεία. «Ενώ ήμουν μέσα στην τουαλέτα, εμφανίζεται κάποια και μου ανοίγει την πόρτα. Φορούσε μπλε γάντια. Μου λέει “έφοδος της Αστυνομίας, γδυθείτε”», αναφέρει στο newsit. «Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος», ήταν η απάντηση αστυνομικού όταν φώναξε πως έχουμε Δημοκρατία και παραβιάζονται δικαιώματα.

Αναλυτικά η καταγγελία της

«Μπήκα στο μαγαζί περίπου στις 2:00 πληρώνοντας την είσοδο των πέντε ευρώ» λέει η νεαρή κοπέλα. «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω στην τουαλέτα. Ενώ ήμουν μέσα, εμφανίζεται κάποια και μου ανοίγει την πόρτα. Φορούσε μπλε γάντια. Μου λέει “έφοδος της Αστυνομίας, γδυθείτε”. Φορούσε πολιτικά, όχι στολή. Την είχα δει και νωρίτερα στον χώρο του κλαμπ. Ήταν ώρα εκεί» αναφέρει η ίδια και προσθέτει:

«Όταν μου είπε να γδυθώ αντέδρασα. Τη ρώτησα τι είναι αυτά που λέει. Μου απάντησε να σκάσω και να γδυθώ. Μ’ έπιασε πανικός. Συνέχισα να αντιδρώ και να της φωνάζω να με αφήσει. Μου ζήτησε να τελειώνω. Μου είπε “δεν θα καθίσουμε όλη την ώρα εδώ για εσένα, έχουμε και δουλειά”».

Όπως σημειώνει η αστυνομικός την ανάγκασε να μείνει με τα εσώρουχα. «Έμεινα με τα εσώρουχα. Έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου και με έπιασε από πίσω. Εκείνη τη στιγμή δεν είχα καταλάβει τι συμβαίνει στους άλλους χώρους του κλαμπ. Μόλις με αφήνει και ανεβαίνω από την τουαλέτα, βλέπω το μαγαζί γεμάτο αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και όλο τον κόσμο πεσμένο κάτω. Προσπάθησα να πάω δίπλα στο αγόρι μου και στη φίλη μου που ήταν εκεί αλλά δεν με άφηναν.

«Ξαφνικά με σήκωσαν και με ξαναπήγαν στις τουαλέτες. Μου είπαν να βγάλω τον σκασμό και να μη μυξοκλαίω. Εκεί τρελάθηκα. Με σήκωσαν όρθια. Άρχισα να τους φωνάζω ότι έχουμε δικαιώματα. Μου φώναζαν να σκάσω. Είπα σε έναν άνδρα της ΟΠΚΕ ότι έχουμε δημοκρατία και μου απάντησε “κάνεις πολύ μεγάλο λάθος”. Επέμενε να μου φωνάζει να σταματήσω να μιλάω και αναρωτιόταν γιατί αντιδρώ αφού δεν είχα κάτι πάνω μου. Μέχρι τις 6:00 το πρωί ήταν ακόμη αστυνομικοί έξω από το μαγαζί και απ’ έξω υπήρχαν κλούβες. Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν μέσα στο μαγαζί αστυνομικοί της Ασφάλειας. Έγινε κανονική επιδρομή» καταλήγει η νεαρή κοπέλα.
Facebook


efsyn
  • Blogroll

  • Blog Archive