Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ανθρωπάρια πριόνισαν κολόνες της ΔΕΗ που έδιναν ρεύμα σε προσφυγικό καταυλισμό

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Πέμπτη, Νοεμβρίου 14, 2019
Υπάνθρωποι. Ανθρώπινα «σκουπίδια»....
Θρασύδειλα ανθρωπάκια. Στα κρυφά. Στα μουλωχτά. Πήραν εργαλεία και έκοψαν όλες τις κολόνες της ΔΕΗ που τροφοδοτούσαν με ρεύμα προσφυγικό καταυλισμό στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στη Βέροια.

Η δολιοφθορά τους είχε αποκλειστικό στόχο να αφήσουν τους πρόσφυγες χωρίς ρεύμα. Εξάλλου η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο το κέντρο φιλοξενίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία»,  οι δράστες πριόνισαν συνολικά τρεις κολώνες της ΔΕΗ αλλά από αυτές έπεσε μόνο μία. Ωστόσο τα …κατάφεραν. ;Aφησαν τον καταυλισμό χωρίς ρεύμα. Με το άρρωστο μυαλό τους τιμώρησαν μικρά παιδιά. Οι υπεύθυνοι της δομής ειδοποίησαν την αστυνομία και τον ΔΕΔΔΗΕ, που κατέφτασαν στις 7 το πρωί.

Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ θα εργαστεί για την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς, με αντικατάσταση της πεσμένης κολόνας και την επισκευή των άλλων δύο με επανασύνδεση της καλωδίωσης. Αμέσως μετά την πτώση της κολόνας λειτούργησε το αυτόματο σύστημα ασφαλείας και η ηλεκτροδότηση σταμάτησε, ώστε να μην κινδυνεύσουν ζωές από τα γυμνά καλώδια.

imerodromos
  • Blogroll

  • Blog Archive