Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με εκείνη που επιχείρησαν να βγάλει προς τα έξω μερίδα των ΜΜΕ σχετικά με όσα έγιναν χθες στο Μαρούσι, έδωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι ο πρόεδρος του συλλόγου εμπόρων, Γιάννη Νικολαράκος.
«Αυτό που θλίβει πραγματικά εμάς τους εμπόρους κύριε Τσίμα είναι ότι χθες ο εμπορικός κόσμος στο Μαρούσι που αποτελείται από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, δηλαδή από καθόλου προσωπικό μέχρι 1 και 2 άτομα, έχασε το μεροκάματο. Αυτό ήταν. Ήταν τόσο ωραία ημέρα, μια ωραία ατμόσφαιρα είχαν βγει οικογένειες με τα παιδιά, παππούδες, με τραγούδια στους δρόμους», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Είχαν μαζευτεί 100 - 150 άτομα, τα οποία δεν ενοχλούσαν. Δεν είχε γίνει τίποτα. Ξεκίνησαν μια πορεία προς το κεντρικό δρόμο στο Μαρούσι, χωρίς πάλι να συμβεί τίποτα. Και ξαφνικά, χωρίς να ξέρουμε γιατί, κάποια στιγμή έπεσαν χημικά».
«Εμείς αυτή την βίλα Κούβελου, ούτε τους έχουμε δει. Δεν έχουνε....
ενοχλήσει 10 χρόνια τώρα, δηλαδή δεν έχουν γίνει φασαρίες από αυτούς τους ανθρώπους, ούτε τους βλέπαμε. Εγώ περνάω κάθε μέρα από το σπίτι απέξω , δεν είχα δει και κόσμο. Τα βράδια δεν ξέρω. Δεν περνάω από εκεί. Αλλά δεν είχαν ενοχλήσει», σημείωσε και πρόσθεσε:
 «Ποιός και γιατί βάλθηκε χριστουγεννιάτικα να κάνει φασαρίες. Δεν καταλαβαίνουμε. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή μέσα σε μία κρίση οικονομική που περνάμε όλοι οι Έλληνες, όλη η αγορά, εμείς χάνουμε το μεροκάματο. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με όλη αυτή την κατάσταση που  υπάρχει στο Μαρούσι. Έφυγε από τα Εξάρχεια και ήρθε σε μια φιλήσυχη γειτονιά που είναι το Μαρούσι. Δεν μας έχουν ενοχλήσει εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Την είχαμε ξεχασμένη αυτή τη βίλα, την περιβόητη βίλα Κούβελου».

tvxs
  • Blogroll

  • Blog Archive