Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Posted by Επιτροπές Πολιτών και Εργαζομένων Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2009
Στη μαχη κατα των διοδιων,οι πολιτες και οι εργαζομενοι των περιοχων που πληττονταν αμεσα απο το καινουργιο χαρατσι ενιωσαν οτι αυτη ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι της οργης...Εν μεσω της κρισης του καπιταλιστικου συστηματος και των εξαγγελειων των κυβερνησεων ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ οτι πρεπει να συναινεσουμε ολοι για να βγει η "ΧΩΡΑ" απο το αδιεξοδο με σκληρα φορολογικα μετρα,παγωμα μισθων και συνταξεων κλπ,ερχεται μια νεα επιθεση στο εισοδημα του κοσμου.
Την κριση αυτη ,για την οποια ευθυνονται αποκλειστικα οι τραπεζες,οι πολυεθνικες εταιριες και το μεγαλο κεφαλαιο,σε συνεργασια με τις "δημοκρατικα εκλεγμενες κυβερνησεις"των χωρων του "προηγμενου" οικονομικα κοσμου,καλειται να την πληρωσει ο λαος...Αντιθετα πολυεθνικες εταιριες ,οπως αυτη που εκμεταλλευεται τους δημοσιους και χιλιοπληρωμενους απο τον λαο δρομους μας,δηλωνουν προυπολογισμους με δισεκατομμυρια ευρω κερδη τον χρονο..
Ο λαος που μαχεται για το αυτονοητο,δηλαδη στην προκειμενη περιπτωση για την ελευθερη μετακινηση του μεσα απο ενα οδικο δικτυο της κακιας ωρας το οποιο εχει ηδη πληρωσει 100 φορες καθως και για την προστασια του χιλιοπαθημενου περιβαλλοντος ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ!!!! Η παλη ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ με κινηματα απο τα κατω απο ολη την Ελλαδα..Οπλο ολων μας η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!! Η διαχυτη γκρινια και μεμψιμοιρια της ατομικοτητας του καθενος εδωσε τη θεση της σε εναν ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗΣ! Τα καπελωματα και η λογικη διαχειρισης του αγωνα των πολλων απο τους διαφορους πολιτικαντηδες και τοπικους παραγοντισκους που θα πουλαγαν και την ψυχη τους για ενα κοκκαλο κεντρικης εξουσιας εδωσαν τη θεση τους σε ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ και ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ με πολιτες ,εργαζομενους και αγωνιστες ολης της χωρας που ξεπερασε καθε προσδοκια.
Ενεργειες και κινητοποιησεις οπως η ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΠΑΡΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ως αντιδραση στην ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ,ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ απαγορευση της διελευσης των οδηγων που αρνουνταν να σκυψουν το κεφαλι και ασκηση ψυχολογικης βιας απο το προσωπικο της εταιριας,ηταν προιοντα ομοφωνων πολιτικων αποφασεων των λαικων συνελευσεων και των ανοικτων συντονιστικων επιτροπων.Προηλθαν μεσα απο συζητησεις και ζυμωσεις μεταξυ του κοσμου και ΟΧΙ απο τα πανω με ντιρεκτιβες και φιρμανια...
Η συνεργασια των κεφαλαιοκρατων με τις κυβερνησεις που τους υπηρετουν ειναι δεδομενη και παγια.Ετσι και στην περιπτωση αυτη κινητοποιησαν ακαριαια οποτε χρειαστηκε τον κατασταλτικο τους μηχανισμο,την αστυνομια,για να προβει στα "απαραιτητα" και να δωσει το στιγμα...Παρολα αυτα ο κοσμος ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ...ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...Το κρατος θεωρει την κινητοποιηση του λαου ,γεγονος που θετει σε ανασφαλεια την κοινωνικη ειρηνη...Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΟ ΧΑΡΑΤΣΩΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ !!
Οι κοινωνικη ειρηνη που εχουν σχεδιασει οι κυβερνωντες προκειμενου να συνεχισουν οι ελαχιστοι κατεχοντες να ασελγουν πανω στους πολλους σε ολον τον κοσμο ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΤΕΙ!!! Η ειρηνη της εκμεταλλευσης του ανθρωπου,της καταστρατηγησης των δικαιωματων του και της καταστροφης του φυσικου του περιβαλλοντος δεν λεγεται ειρηνη αλλα σκλαβια...Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ!!!
  • Blogroll

  • Blog Archive