Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Τα παζάρια των μεγαλοκαρχαριών καλά κρατούν...

Posted by Επιτροπές Πολιτών και Εργαζομένων Παρασκευή, Ιουνίου 18, 2010

Μέσα σε μια ανείπωτη οικονομική κρίση, και ενώ η κυβέρνηση σε συνενοχή με τα ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ προσπαθούν να φορτώσουν τα βάρη της κρίσης τους στους ώμους μας, οι μεγαλοκαρχαρίες παζαρεύουν πως θα μας εκμεταλλευτούν καλύτερα. Μετά την αποτυχία των ΕΛΛΑΚΤΩΡ - Vinci, να πάρουν τα διόδια της Ρουμανίας (λόγω αδυναμίας χρηματοδότησης απο το παραπαίον τραπεζικό σύστημα) τώρα προσπαθούν να διασωθούν ανακατεύοντας και ξαναμοιράζοντας συνεχώς την τράπουλα. Οι εργαζόμενοι όμως δεν μασάνε πια. Ξεσηκώνονται και αυτοοργανώνονται παλεύοντας να υπερασπίσουν τα καταχτημένα με αγώνες δικαιώματα τους.
Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους...

Το δημοσιευμα της Ελευθεροτυπίας:
Προσφορά ΑΤΕ στην ΑΤΤΙ-ΚΑΤ για αγορά ποσοστού της Αττικής Οδού
πηγή: Ελευθεροτυπία
Η εταιρεία ΑΤΤΙ-ΚΑΤ ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο ότι δέχθηκε δεσμευτική προσφορά από την Αγροτική Τράπεζα για την απόκτηση της συμμετοχής της ποσοστού 9,88% στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιρειών ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΕ και ΑΤΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΕ.
Η εταιρεία γνωστοποίησε την πρόταση της Αγροτικής Τράπεζας στους λοιπούς μετόχους των ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΕ και ΑΤΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΕ, δηλαδή στις εταιρείες Ελλάκτωρ και J&P Αβαξ, καθώς έχουν δικαίωμα προαίρεσης για την απόκτηση των ποσοστών αυτών.

Σημειώνεται πως η πρωτοβουλία της Αγροτικής έρχεται λίγες μέρες μετά την αρνητική έκβαση των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ελλάκτωρ-J& P Αβαξ και ΑΤΤΙΚΑΤ με αντικείμενο την αγορά του μεριδίου της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ στην Αττική Οδό. Ισως μετά την παρέμβαση της ΑΤΕ να επανέλθουν και να διατυπώσουν καλύτερη προσφορά.
  • Blogroll

  • Blog Archive