Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

«Συγγνώµη, κάτι σας λείπει»

Posted by Ανοιχτή Πρωτοβουλία Πολιτών Βόρειας Αττικής - Ευβοϊκού Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2010
Αγαπητή Φοίβη, Προ ηµερών πέρασα από τα διόδια Αφιδνών.

Είχα το αντίτιµο σε ψιλά, µετρηµένα, αλλά όταν τα έδωσα στην υπάλληλο µού είπε πως έλειπαν πενήντα λεπτά. Θεώρησα ότι είχα κάνει λάθος, της έδωσα το νόµισµα και έφυγα.

Πριν περάσει εβδοµάδα και όντας υποψιασµένος, µέτρησα µε προσοχή δύο φορές το ποσό για τα διόδια. Η υπάλληλος όµως – διαφορετική αυτή τη φορά – πάλι (από σύµπτωση άραγε;) µου είπε πως λείπουν είκοσι λεπτά! Οταν της επεσήµανα πως είχα διπλοµετρήσει τα χρήµατα, χωρίς να ξανακοιτάξει τι της είχα δώσει, µου είπε πως είχε κάνει λάθος. Και µόλις της τόνισα πως είναι η δεύτερη φορά που µου συµβαίνει σε µία εβδοµάδα και υποψιάζοµαι ότι κάτι δεν πάει καλά, κιτρίνισε κι άρχισε να διαρρηγνύει τα ιµάτιά της πως απλώς έτυχε.

Και σε ερωτώ, Φοίβη: πιστεύεις ότι έπεσα θύµα σατανικής σύµπτωσης ή κάτι άλλο συµβαίνει στα διόδια; Υπάρχει τρόπος ελέγχου των εισπράξεων;
Ευχαριστώ, Κώστας Αυλωνίτης, Πειραιάς
Κοίτα, βρε, µια σύµπτωση! Μόνον συµπτώσεις συµβαίνουν, αγαπητέ Κώστα, σ’ αυτό τον τόπο τον µικρό, τον µέγα, τη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας που βουλιάζει σιγά σιγά όλο και πιο βαθιά στον βούρκο και την ανέχεια. Ειδικά σε οργανισµούς που υποτίθεται (επαναλαµβάνω: υποτίθεται) πως εποπτεύονται από το... πεντακάθαρο ελληνικό κράτος και αφορούν την τσέπη µας. Δεν φτάνει που µας τα παίρνουν κανονικά και µε τον νόµο, θα µας τα παίρνουν και µε... συµπτώσεις;

πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Σχολιο των Επιτροπών: Καλά θα κάνει η εγκριτη εφημερίδα, αντι να ασχολειται μονο με τα εικοσαλεπτα, να ασχοληθει και με την πραγματικα μεγαλη ληστεια σε βαρος των πολιτων.
Αυτη γινεται απο τις πολυεθνικες εταιριες και το κρατος και μαλιστα οχι για πενταροδεκαρες αλλα σε επιπεδο εκατομμυριων ευρω. Ας δουμε λοιπον τα ΜΜΕ των μεγαλων συγκροτηματων και των εθνικων εργολαβων να δειχνουν το ιδιο ενδιαφερον για την τσεπη μας.
  • Blogroll

  • Blog Archive