Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρέμβαση το Σάββατο 28/8 από τις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στο κηποθέατρο Αλκαζάρ σε προγραμματισμένη συναυλία του γνωστού τραγουδοποιού Θανάση Παπακωνσταντίνου. Οι θεατές της συναυλίας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ζητώντας τόσο τις γνωστές κάρτες όσο και πληροφορίες από τα μέλη της επιτροπής για την επικείμενη αυτοκινητοπομπή από ΑΘΗΝΑ προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στις 11/09.

Το μέλος των επιτροπών Γιάννης Χατζηγιάννης από μικροφώνου λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας απήυθηνε ένα σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους των επιτροπών στους 1500 θεατές οι οποίοι με τη σειρά τους τον καταχειροκρότησαν δείχνοντας έτσι την πλήρη συμπαράσταση τους στο κίνημα.


Για όλα τα μέλη των επιτροπών αγώνα η σύμπραξη του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του <<δικού μας>> Θανάση, στον ανιδιοτελή αγώνα που δίνουμε αποτελεί πηγή έμπνευσης και κουράγιου για την συνέχιση του. Ο Θανάσης είναι γνωστός όχι μόνο για τις εξαιρετικές του μουσικές αλλά και την ευαισθησία του για τους κοινωνικούς αγώνες γι’αυτό άλλωστε συντάχθηκε με τις επιτροπές από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους.

Έτσι λοιπόν συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική του δικαίωση με πιότερο κουράγιο και πείσμα γιατί το δίκιο είναι με εμάς κι όταν έχεις δίκιο δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι.
  • Blogroll

  • Blog Archive