Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Αυξάνονται εκείνοι που δεν πληρώνουν διόδια

Posted by Ανοιχτή Πρωτοβουλία Πολιτών Βόρειας Αττικής - Ευβοϊκού Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2010
Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ

Το δίκτυο κατά των διοδίων γιγαντώνεται στη Θεσσαλία με κεντρικό σύνθημα «Δεν πληρώνω…». Αρκετοί είναι οι πολίτες που συμμετέχουν στις επιτροπές που συνεδριάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη Θεσσαλία και ευρύτερα, εκφράζοντας την αντίθεση τους στα διόδια.
Στα Τρίκαλα συναντήθηκαν χθες το βράδυ οι επιτροπές πολιτών που αντιδρούν στα διόδια.
Κατά την πανθεσσαλική συνάντηση τέθηκε στο τραπέζι του διαλόγου ο καλύτερος συντονισμός με έναν και μοναδικό στόχο, να δυναμώσει το κίνημα κατά των διοδίων.
Τα μέλη των επιτροπών από του νομούς Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας και Μαγνησίας που συμμετείχαν στην χθεσινοβραδινή σύσκεψη επεσήμαναν ότι «οι εταιρίες εκμεταλλεύονται ληστρικά τους εθνικούς δρόμους λεηλατώντας το εισόδημα των πολιτών» και ευελπιστούν ότι οι χιλιάδες, πλέον, Θεσσαλοί που δεν πληρώνουν να πολλαπλασιαστούν.
Παράλληλα υποστήριξαν τη θέση ότι πριν ολοκληρωθούν τα νέα εθνικά οδικά δίκτυα, οι οδηγοί καλούνται να πληρώσουν δυσβάσταχτα διόδια, ενώ όσοι δεν αρνούνται να καταβάλλουν το αντίτιμο στους σταθμούς διοδίων, επιλέγουν τους παραδρόμους δημιουργώντας επιπρόσθετα προβλήματα στο παλιό εθνικό δίκτυο.

πηγή: Η ΕΡΕΥΝΑ
  • Blogroll

  • Blog Archive