Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010


Καλημερα σε ολους
Πηγαινω ενα χρονο πισω σχεδον για να περιγραψω τους λογους που με εκαναν να στελνω ενα μεηλ απευθυνομενος σε ολους εσας αλλα και στις ιδιωτικες εταιρειες διοδιων καθως και στους υπαλληλους τους.

Πριν καν ενημερωθω για την ελειψη νομικης και ηθικης βασης στο θεμα των διοδιων ειχα καποιες ενδιαφερουσες εμπειριες που με προβληματισαν ιδιαιτερα:
-Ειμαι στο ρευμα προς Λαμια λιγο πριν τα διοδια Αφιδνων και ενω ετοιμαζομαι να βγαλω το αντιτιμο (νομιζω 1,80 την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο), αντικριζω μια ουρα ανευ πρηγουμενου!
"Τι εγινε ρε γαμωτο,λεω,καθημερινη και τοση εξοδος?".
Πλησιαζοντας(σημειωτον) στα ταμεια παρατηρω οτι λειτουργουν μονο τα 3!!!!!
Φτανοντας στην υπαλληλο και δινοντας της τα λεφτα την ρωταω ευγενεστατα για ποιο λογο δεν ανοιγουν και καποια επιπλεον ταμεια και αν υπαρχει καποιος εποπτης-υπευθυνος που μπορω να απευθυνθω.
Απαντηση? "Εγω ειμαι η υπευθυνη και αν δεν σας αρεσει να πατε απο τον παραδρομο!"
Δεν αντεδρασα αλλα το κρατησα στο αρχειο.
Σε καποιο ταξιδι μου προς Βορεια Ελλαδα ειμαι λιγο πριν τη Θηβα σε μια λωριδα κυκλοφοριας κινουμενος με 1η ταχυτητα για περισσοτερο απο 50 λεπτα της ωρας!
Στην εξοδο για Θηβα παρατηρω οτι η Εθνικη ειναι κλειστη λογω εργων και εκτρεπουν ΟΛΟΥΣ τους οδηγους στα παραπλευρα διοδια. Ολη αυτη η ουρα ηταν επειδη σταματουσαν ενας ενας οι οδηγοι σε 2 ταμεια διοδιων προκειμενου να πληρωσουν για να ΒΓΟΥΝ απο την εθνικη.
Παθαινω εγκεφαλικο και βλεποντας εναν ΜΠΑΤΣΟ(χωρις εισαγωγικα) που καθοταν διπλα στα εργα του φωναζω να κανει κατι και οτι ειναι ανεπιτρεπτο αυτο που συμβαινει.
Απαντηση? "Βρειτε τα με τον ιδιωτη"
Συμπτωματικα εντελως,εκεινη τη στιγμη αποφασιζει ο εποπτης των συγκεκριμενων διοδιων να επιτρεψει την ελευθερη διελευση των οχηματων ακριβως τη στιγμη που ετοιμαζοταν μια μινι εξεγερση απο τους οδηγους που ημασταν εκεινη τη στιγμη εκει.
Εκανα 5 ωρες να φτασω Λαμια. Και ειχα αρκετο δρομο μεχρι Ναουσα. Ηδη φορτωμενος φτανω Τεμπη. 1 και μιση ωρα παρακαμψη καθως τα Τεμπη ειναι ακομα γκρεμισμενα.
Βγαινοντας απο τον παραλιακο και μπαινοντας εθνικη ΤΣΟΥΠ ενας σταθμος διοδιων που μου ζητουσαν να πληρωσω.

Δηλωνω στην υπαλληλο οτι για αυτη την υπηρεσια που ελαβα δεν θα πληρωσω ουτε σεντ.
Σε απαντηση μου απανταει οτι δεν γινεται και κλεινει με δυναμη το παραθυρακι του γκισε ενω σηκωσε το τηλεφωνο της προκειμενου να ειδοποιησει υποθετω καποιον προισταμενο. Αγανακτισμενος κατεβαινω απο το αμαξι σηκωνω την μπαρα και φευγω.
Επαναληψη σκηνικου σε λιγοτερου απο ενα τεταρτο της ωρας. Μετα την Κατερινη στη μεση του δρομου ακριβως ενα φλεγομενο αμαξι με 3 ατυχους συμπολιτες μας μεσα και τα διερχομενα αυτοκινητα να περνανε στα 2 μετρα απο την πυρινη μαζα με αμεσο κινδυνο της ζωης τους απο πιθανη εκρηξη του ντεποζιτου του αμαξιου που καιγοταν.
Εφτασα Ναουσα μετα απο 9 ωρες απο Αθηνα και σοκαρισμενος απο οσα βιωσα.
Καταληγωντας:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΡΟΧΑΙΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΣΜΩΣΑΤΕ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΠ".
ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΩ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.

Τα λεμε στη ΔΕΘ
Κων/νος
  • Blogroll

  • Blog Archive