Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010


Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Πέμπτη 30/9/10, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, η ανοιχτή συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων Πάτρας. Στην συζήτηση παρευρέθηκαν πολλοί πολίτες της Αχαϊας καθώς και μέλη του Πανελλαδικού συντονιστικού απο την Αθήνα.
Το ενδιαφέρον των δεκάδων συγκεντρωθέντων, στην πλειοψηφία τους νέων ανθρώπων, ήταν έντονο. Συζητήθηκε το ζήτημα των διώξεων σε βάρος 25 πολιτών που αρνούνται την καταβολή διοδίων στον δρομο καρμανιόλα Κορίνθου- Πάτρας. Την αγωγή άσκησε η εταιρία που εκμεταλλεύεται τον συγκεκρομένο δρόμο, η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ. Στην συζήτηση, που κοινή θέση όλων ήταν η θρασύτητα της απαίτησης 1500 ευρώ, απο κάθε εναγόμενο, για ηθική βλάβη (!!!) εκ μέρους της εταιρίας μίλησαν και συναγωνιστές που έχουν υποστεί την δίωξη. Επίσης παρευρέθησαν και μίλησαν συναγωνιστές που είχαν συμμετάσχει στην κινητοποίηση του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Πάτρας μαζί με μέλη των Επιτροπων που έγινε προ λίγου καιρού.
Αποφασίστηκε η συμμετοχή των Επιτροπών Αγώνα στην κινητοποίηση τριπλό By Pass, της Κυριακής 3-10, στις 11 πρωϊ με άνοιγμα των διοδίων του Ρίου.
Έγινε μικρής κλίμακας διανομή υλικού ενάντια στα διόδια μετά το τέλος της σύσκεψης η οποί θα ενταθεί τιςαμέσως προσεχείς μέρες. Πάρθηκε απόφαση για την συμμετοχή της Επιτροπής Αγώνα της Πάτρας στο Πανελλαδικό συντονιστικό που θα γίνει τον Νοέμβρη (μετά τις εκλογές) και αφού τελειώσουν τα προεκλογικά πανηγυράκια.
Καταδικάστηκαν στο σύνολο τους οι λογικές της από τα πάνω "καθοδήγησης" του κινήματος ΟΧΙ στα Διόδια, από ορισμένους "εκπροσώπους" που θέλουν να εντάξουν το διαρκώς διογκούμενο κίνημα μας σε Καλλικράτιες μικροκομματικές προεκλογικές συγκεντρώσεις αυτοκαλούμενα σαν δήθεν "πανελλαδικά συντονιστικά".
Ο αγώνας συνεχίζεται!
  • Blogroll

  • Blog Archive