Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010


Την Κυριακή 17 Οκτωβριου 2010 , πραγματοποιηθηκε στον Μωλο Φθιώτιδας, με πρωτοβουλια της Επιτροπης αγώνα κατοίκων, πολιτων και εργαζομενων μια ακομα ανοιχτη συνελευση στο δημαρχειο του χωριου.
Η προσελευση του κοσμου ηταν και παλι πολυ μεγαλη αλλα τα σημαντικοτερα σημεια ειναι τρια (3):
1. το οτι η πλειοψηφια του κοσμου ειχε κατασταλαξει στο οτι θελει να αντισταθει οχι μονο στο χαρατσι των διοδιων αλλα στην ολη πολιτικη της τροικας και του μνημονιου που μας επεβαλε η κυβερνηση.

2. η εξαιρετικη συζητηση που εγινε, με τον κοσμο να δειχνει συνειδητοποιημενος, με πολυ ευστοχες ερωτησεις και ακομα πιο ευστοχες τοποθετησεις και

3. και ισως πιο σημαντικο: η διαθεση του κοσμου για πραξεις και αυτο φανηκε με την συμμετοχη του στο ανοιγμα των διοδιων που ακολουθησε στην Πελασγια και την διαθεση των παρευρισκομενων και για εμπρακτη συμμετοχη και στην συνεχεια των αγωνων.
Το κινημα για μια ακομα φορα λειτουργησε ανοιχτα,αμεσοδημοκρατικα δειχνοντας εμπρακτα στον κοσμο οτι δεν εχουμε κανενα κομμα απο πανω μας και ουτε εχουμε την διαθεση να αφησουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να καπελωσει το κινημα των διοδιων.
Η καλυτερη προστασια γι αυτο ειναι ο ιδιος ο κοσμος που αντιδρα αυθορμητα σε οποιον προσπαθει να μας καπελωσει.

Γι ακομα μια φορα φανηκε και η αλληλεγγυη των επιτροπων αφου παρευρεθηκαν αντιπροσωπειες απο τις επιτροπες των Αφιδνων, του Ωρωπου, της Tραγανας, του Βολου καθως οι ομάδες μοτοσυκλετιστών ΑΝΑΣΑ – Λέσχη Φίλων Καβασάκι (ΛΕΦΚΑ) καθώς και μέλη από την ομάδα μοτοσυκλετιστών Αφρικα Τημ .
Επίσης παρευρέθησαν μέλη απο την Ανοιχτή Πρωτοβουλία Πολιτών Βόρειας Αττικής και Ευβοϊκου , καθως και η αντιμονοπωλιακή οργάνωση Stop Cartel.

Ο ΑΓΩΝΑΣ συνεχως διογκώνετε και ειναι πολυ θετικο οτι ο κοσμος αφυπνιζετε και αφηνει τον καναπε του για να βγει στον δρομο.

Καλη συνεχεια και καλη δυναμη σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ!!!

Με αγωνιστικους χαιρετισμους ο συναγωνιστης σας
Αποστολης Αυλακιωτης,
μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μώλου και του Πανελλαδικού Συντονιστικού
  • Blogroll

  • Blog Archive