Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η ανοικτή Συνέλευση του κινήματος των Διοδίων,γροθιά στο σάπιο καθεστώς

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2011
Αδιαχώρητο στο Εργατικό κέντρο Λαμίας.Σφοδρές αποδοκιμασίες της βουλευτή Τόνιας Αντωνίου απο τους πολίτες.Αποτυχημένη προσπάθεια πρόκλησης σύγχισης και καπελώματος από απομεινάρια του Σύριζα.

Το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας Πανφθιωτική ανοιχτή συνέλευση των επιτροπών αγώνα ενάντια στα διόδια στα πλαίσια του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ -ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ με εκατοντάδες συμμετοχές πολιτών.

Μέλη από τις επιτροπές της Φθιώτιδος (Λαμίας, Τραγάνας, Λοκρίδας, Μώλου, Στυλίδας) διατράνωσαν τις θέσεις του κινήματος για ακηδεμόνευτη αμεσοδημοκρατική λειτουργία χωρίς προέδρους και γραμματείς, δίχως εκπροσώπους και διαμεσολαβητές που δεν χρειάζονται μιας και δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας.

Στη συνέλευση, που μεταδόθηκε ζωντανά στο internet από το STOPCARTEL TV, όπως όλες μέχρι σήμερα ώστε να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια, εκπρόσωπος των Αγροτών ενημέρωσε για την απόφασή τους στις προσεχείς κινητοποιήσεις των αγροτών να μην κλείνουν οι δρόμοι, όπως στο παρελθόν, αλλά να ανοίγουν τα διόδια. Τέλος αποφασίστηκε η δράση "Τριπλό Μπαϊπάς" με άνοιγμα των διοδίων της Πελσαγίας, της Αγίας Τριάδος και της Τραγάνας .



Συμμετείχαν μέλη των επιτροπών από την Φθιώτιδα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Εκατοντάδες συμμετείχαν στην ανοιχτή συνέλευση.



Εγγραφή νέων μελών στις επιτροπές της Φθιώτιδας.

Θλιβερή παρένθεση στη Συνέλευση υπήρξε η παρουσία και τοποθέτηση της βουλευτή Φθιώτιδας του Πασοκ Τόνιας Αντωνίου.Στη βουλευτή δοθηκε δημοκρατικά η δυνατότητα να παραευρεθεί και να μιλήσει.Κατα τη διάρκεια της ομιλίας της ωστόσο αποδοκιμάστηκε έντονα από τους παρευρισκόμενους πολίτες.

Την ίδια μέρα στη Λαμία ομάδα κομματικών στελεχών του ημιδιαλυμένου Σύριζα από όλη την Ελλάδα η οποία έχει από έτους αποσχιστεί από τον κορμό του κινήματος των διοδίων επιχείρησε να οργανώσει Πανελλαδική συνάντηση των Επιτροπών Αγώνα και άνοιγμα των διοδίων προκειμένου για μία ακόμη φορά να δημιουργήσει σύγχιση στούς πολιτες.Η επόμενη φωτογραφία από αυτή τη συνάντηση και η ματαίωση του ανοίγματος των διοδίων που προαγραμμάτιζαν να γίνει, αποτέλεσαν την απάντηση των πολιτών της Λαμίας στην προσπάθεια καπελώματος του κινήματος.

Image


stopcartel Newsdesk
  • Blogroll

  • Blog Archive