Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, ώρα 1.30 μ.μ. στην αίθουσα δικηγόρων στον πρώτο όροφο των Δικαστηρίων



Οι συμπολίτες μας αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά στις διαρκείς και τις περισσότερες φορές παράνομες αυξήσεις κοινωνικών αγαθών, η διαχείριση των οποίων ανήκει σε δημόσιες υπηρεσίες ή ιδιωτικές εταιρίες, καθώς και στην καταβολή υπερβολικών και εξοντωτικών προστίμων που τους επιβάλλονται σε περίπτωση μη πληρωμής τους.

΄Εχουν ήδη δημιουργηθεί στην πόλη μας, κινήματα κοινωνικής ανυπακοής, από πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν τέλη διοδίων, εισιτήρια στον ΟΑΣΘ, παράλογα πρόστιμα, υπερβολικά τιμολόγια, άδικους φόρους κ.λ.π.

Εμείς οφείλουμε να πλαισιώσουμε και να υπερασπίσουμε αφιλοκερδώς τα κινήματα αυτά, με την γνώση μας, την εμπειρία μας και την ιδιότητά μας.

Καλούμε, όσους συναδέλφους θέλουν να προσφέρουν εθελοντική νομική εργασία, για την υποστήριξη των συμπολιτών μας, σε 2Η συνάντηση την Τετάρτη 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 και ώρα 1.30 μ.μ. στην αίθουσα δικηγόρων στον πρώτο όροφο των Δικαστηρίων, προκειμένου να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τη νομική στήριξη των συμπολιτών μας και των κινημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

1.30 μ.μ. αίθουσα δικηγόρων στον πρώτο όροφο των Δικαστηρίων


ΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

πληροφορίες

banna.zaf@gmail.com

radisi@otenet.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive