Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Φεβρουαρίου 06, 2011


Mε τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχη χιλιάδων οργισμένου κόσμου πραγματοποιήθηκε, σήμερα 6-12-11, η Πανελλαδική κινητοποίηση των Επιτροπών Αγώνα Κατοίκων Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια-Πανελλαδικό Συντονιστικό.

Η σημερινή κινητοποίηση έλαβε χαρακτηριστικά παλλαϊκού ξεσηκωμού, απαντώντας με τον πιο εμφατικό τρόπο στη συμπαιγνία κυβέρνησης-χαρατσοεισπρακτικών εταιριών-καναλαρχών, που τον τελευταίο καιρό έχουν επιδωθεί σε ρεσιτάλ συκοφάντησης του κινήματος "Δεν Πληρώνουμε διόδια - Δεν Πληρώνουμε την κρίση τους".


Η απάντηση μας ήταν μαζικότατη, συλλογική και αδιάλλακτη σε ολόκληρη την εθνική οδό, από άκρη σε άκρη της Ελλάδας και στην Αττική Οδό! Δεν μας εκφοβίζουν! Μας έχουν εξοργίσει όσο ποτέ και η οργή μας θα γίνει ποτάμι που θα τους ανατρέψει!

Οι τζαμπατζήδες βουλευτές, οι οποίοι απολαμβάνουν με τα λεφτά του λαού, τζάμπα υπαλληλικό προσωπικό, τζάμπα γυμναστήριο, τζάμπα κουρείο κλπ πήραν την απάντησή τους!

Οι τζαμπατζήδες και τζάμπα μάγκες μεγαλοεργολάβοι οι οποίοι πήραν τζάμπα μέσα σε μία νύχτα τους εθνικούς δρόμους οι οποίοι κατασκευάστηκαν από το 1953 και συντηρούνται με τα λεφτά και το αίμα του ελληνικού λαού, αυτοί οι οποίοι με τη συνδρομή και της ευλογίες της κυβέρνηση μας ρουφάνε το αίμα με τα καθημερινά χαράτσια, πήραν την απάντησή τους!

Τα ψωμιά τους είναι μετρημένα και το ξέρουν...Τα πρόβατα, που τρώγαν το κουτόχορτο που τους τάιζαν τα παπαγαλάκια και οι κυβερνήσεις ξυπνήσαν, ξεσηκωθήκαν, οργανώθηκαν και κατακλύσαν τους δρόμους για την ελευθερία!
Ο αγώνας μας, δεν είναι συμβολικός! Είναι μέχρι την τελική νίκη!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

www.oxidiodia.gr
epitropesdiodiastop.blogspot.com
  • Blogroll

  • Blog Archive