Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟ.

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Μαρτίου 05, 2011

Δημοσιεύματα του τύπου γράφουν (Πρωτο Θεμα) :
"Την Κορινθία θα επισκεφθεί αύριο Σάββατο κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων με επικεφαλής τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Γιάννη Παρασκευόπουλο, όπου θα συναντηθούν με τοπικές πρωτοβουλίες κατά των διοδίων, συνοδεία του περιφερειακού συμβούλου Πελοποννήσου Λάμπρου Μπούκλη, όπως έγινε γνωστό σήμερα το βράδυ από την Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, θα συναντηθεί και θα συζητήσει με τους πολίτες στα διόδια του Ζευγολατιού Κορινθίας στις 3.30 το μεσημέρι, το θέμα των διοδίων αλλά και τα ευρύτερα ζητήματα της πολιτικής μεταφορών, παρουσιάζοντας παράλληλα τις προτάσεις των Οικολόγων Πράσινων."

Μέλη των επιτροπών αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Κορινθίας ήρθαν σε επαφή με το μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού, Βασίλη Παπαδόπουλο και του εξέφρασαν την ανησυχία τους για την προσπάθεια καπελώματος της κινητοποίησης στα διόδια του Ζευγολατιού, απο μεριάς των Οικολόγων Πρασίνων. Το μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού δέχθηκε ακολούθως τηλεφώνημα απο το εκπρόσωπο τύπου των Οικολόγων κ. Γ. Παρασκευόπουλο.
Ο συναγωνιστής Β.Παπαδόπουλος κατέστησε σαφές, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι δεν επιθυμούμε κανένα κλιμάκιο, κανενός κόμματος να έρθει στις κινητοποιήσεις μας είτε για να μας ενημερώσει είτε για να ενημερωθεί. Προσκάλεσε οποιονδήποτε πολίτη (εκτός απο φασίστες και ρατσιστές) να έρθει στις δράσεις μας αλλά με την ιδιότητα του απλού πολίτη και όχι του κομματικού εκπροσώπου. Καταδείχτηκε σαφώς ότι προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν ( Τσίπρας, Αλαβάνος κλπ) να καπελωθεί το ανεξάρτητο αμεσοδημοκρατικό κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έπεσαν στο κενό. Συνεστήθη στον κ. Παρασκευόπουλο των Οικολόγων Πρασίνων ότι δεν θα είναι ευπρόσδεκτος σαν επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος του. Στην ερώτηση του "πως και που θα μπορούσαμε να βρεθούμε και να τα πούμε" η απάντηση απο το κίνημα μας ήταν οτι δεν συνομιλούμε με κόμματα, αλλά οποιοσδήποτε , μέλος οποιουδήποτε κόμματος θα μπορεί να συμμετάσχει - σαν απλός πολίτης- στις ανοιχτές αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και εκεί να εκθέσει τις προσωπικές του θέσεις.
Το κίνημα μας δεν καπελώνεται- δεν χειραγωγείται - δεν ενσωματωνεται- δεν καταστέλλεται.
  • Blogroll

  • Blog Archive