Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011


Μια χιονόπτωση, που εμφανίστηκε σαν δήθεν ακραίο καιρικό φαινόμενο, στάθηκε ικανή να μας καταδείξει πολλά πράγματα , που οι περισσότεροι πολίτες τα είχαμε ήδη καταλάβει. Μια κυβέρνηση, πιστή υπηρέτρια των συμφερόντων μιας οικονομικής ομάδας ντόπιων και ξένων μεγαλοεργολάβων, μεγαλοτραπεζιτών, μεγαλοεκδοτών και μεγαλοκαναλαρχών. Νομοθετεί πριν λίγες μέρες.
Κάνει την άρνηση πληρωμών του χαρατσιού των διοδίων,αδίκημα του ΚΟΚ!! Απειλεί θεούς και δαίμονες ότι εκτός από τα χρήματα (200 ευρώ πρόστιμο!!!) θα μας παίρνουν δίπλωμα και πινακίδες, στερώντας μας το συνταγματικό δικαίωμα μας να πηγαίνουμε στο σπίτι μας και την δουλειά μας. Ευτυχώς οι πολίτες δεν "μάσησαν" και έγραψαν Ρέππα και εταιρίες στα παλαιότερα των ελαστικών τους, συνεχίζοντας να περνάνε είτε σηκώνοντας τις μπάρες είτε ζητώντας πιστωτική απόδειξη αδυναμίας πληρωμής.
Και δεν απέχει μακρυά απο την αλήθεια αυτή η αδυναμία πληρωμής, μιας και η κυβέρνηση της τρόικας δεν μας έχει αφήσει ευρό στην τσέπη!
Και βγαίνει ο αρχιτζαμπατζής Ρέππας να μας πεί ότι για τον εγκλωβισμό χιλιάδων ταξιδιωτών στους εθνικούς δρόμους φταίνε οι εταιρίες και θα πέσουν και μηνύσεις.
Ασε τα υποκριτικά Δημητράκη και σε πήραμε χαμπάρι.
Την μία περνάς εξοργιστικές τροπολογίες στον ΚΟΚ για τα συμφέροντα των χαρατσοεισπρακτόρων και την άλλη κουνάς το δάχτυλο απειλητικά στις εταιρίες. Αλλού αυτά. Σας είδαμε πόσους βατοπεδινούς,δομημενομολόγους, λαμόγια του χρηματιστηρίου, μιζαδόρους της Ζήμενς κλπ κλπ χώσατε στην φυλακή.
Από την άλλη έρχονται οι εταιρίες και απαιτούν απο τους εγκλωβισμένους, στο λιγοστό χιόνι οδηγούς, την καταβολή διοδίων. Ρε τι μας περάσατε;
Όσο πρόβατα και να είμασταν κάποτε, ξυπνήσαμε . Πέφτουν βράχοι στα Τέμπη ξανά. Από θαύμα γλυτώνει ένας άνθρωπος. Στα Τέμπη που τα χρυσοπληρώσαμε για να είναι ασφαλή, λιγους μήνες πρίν.
Οι εταιρίες λένε ότι φταίει η κυβέρνηση, φταίει ο κακός μας ο καιρός, φταίμε εμείς οι ίδιοι που λέει ότι σταματάγαμε να βάλουμε αλυσίδες ή ότι γυρίσαμε όλοι μαζι από την έξοδο του τριημέρου.
Να δείτε που πάλι δεν θα πληρώσει καμμία εταιρία , κανένας κυβερνητικός.
Φταίνε λέει τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι πολίτες που αποφασισαν να πάνε εκδρομή το τριήμερο!!
Πες τε καθαρά ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να πληρώνουμε πανάκριβη φορολογία, υψηλότατα τέλη κυκλοφορίας, υπέρογκους φόρους στα καύσιμα και από πάνω χαράτσια διοδίων που συνεχώς αυξάνουν.
Το κίνημα μας δέχτηκε εκατοντάδες τηλεφωνήματα απο εξαγριωμένους οδηγούς.
Μας έλεγαν ότι μας τηλεφωνούν γιατί δεν έχουν καμμία εμπιστοσύνη σε κράτος και εταιρίες, που εξ άλλου δεν σηκώναν τα τηλέφωνα.
Πολλοί από αυτους που δεν είχαν ενταχθεί στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ δήλωναν την πρόθεση τους να έρθουν να οργανωθούν μαζί μας. Ηταν την ίδια μέρα, την καθαρά Δευτέρα, που το κίνημα μας έδωσε το αγωνιστικό παρόν ανοίγοντας πολλούς σταθμούς διοδίων σε αντίξοες συνθήκες υπό το μηδέν!
Ο δρόμος φίλοι μας είναι ένας :
ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ...ΤΕΜΠΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΚΡΑΤΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΜΟΝΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
  • Blogroll

  • Blog Archive