Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011


ΚΑΛΕΣΜΑ

Ελατε να συζητησουμε για τις δρασεις μας εναντια στα διοδια, τα εισητηρια στα νοσοκομια,τις συγκοινωνιες, εναντια στην εμπορευματοποιηση της ζωης μας, για μια πραγματικα δημοσια δωρεαν παιδεια...

Μας περιστελουν τα οποιαδηποτε δικαιωματα μας, χρησιμοποιουν οποιοδηποτε μεσο για να μας παρακολουθουν, να μας ελεγχουν και να μας καταστελουν ενω θελουν τσαμπα τα κορμια μας να τα θυσιαζουμε για να πλουτιζουν οι εργοδοτες μας και ολο αυτο το λεγανε «εθνικη αναπτυξη» και τωρα «κριση».

Ε λοιπον δεν θα πληρωσουμε την κριση τους!

Η Επιτροπη αγωνα Εξαρχειων μολις φτιαχνεται και ειναι ανοιχτη.
Ελατε λοιπον στην συναντηση μας στην Λεσχη υπογειως στην Καλλιδρομιου 94, το Σαββατο 2 Απριλη. στις 5.00 το απογευμα. Θελουμε να συμφωνησουμε και να διαφωνησουμε να δουμε τα προβληματα μας, να ενημερωθουμε και προπαντων να δρασουμε..

Οι Επιτροπες αγωνα "Δεν πληρωνω" συγκροτουνται απο ελευθερα συνευρισκομενους ανθρωπους σε αμεσοδημοκρατικη βαση, απο συναγωνιστες σε κοινες δρασεις. Ειναι εχθρικοι απεναντι στους μεγαλοεργολαβους και το κρατος τους, απεναντι στους εθνικιστες ρατσιστες καθε λογης, ποσο μαλλον τωρα που η βαρβαροτητα και το ξεπουλημα ολων μας περνα με μονο επιχειρημα την «πατριδα» τους.. Οι επιτροπες δεν εκπροσωπουνται απο κανενα κοινοβουλευτικο σχηματισμο, δεν αναγνωριζουν κανενα διαμεσολαβητη, δεν διαπραγματευονται , το δικιο στον αγωνα τους το βρισκουν στο δρομο.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.
  • Blogroll

  • Blog Archive