Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Καταδρομικό άνοιγμα στα διόδια της Αγίας Τριάδας Μώλου.

Posted by Λιανός Βασίλειος Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2011

Ανεξέλεγκτη δείχνει να είναι πλέον η οργή των συναγωνιστών και με το σημερινό περιστατικό στα διόδια της Αγίας Τριάδας Μώλου.
Συναγωνιστές σήμερα το μεσημέρι πήραν την πρωτοβουλία να ανοίξουν μόνοι τους (. άτομα παρακαλώ!) τα διόδια στο Μώλο και μας αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται να είμαστε πολλοί αρκεί να είμαστε αποφασισμένοι.
Εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με δυνάμεις τις τροχαίας και αστυνομικούς που κατεφθασαν αμέσως μετά από κλήση των υπαλλήλων του σταθμού όπως ενημερωθήκαμε αργότερα. Οι αστυνομικοί ζητούσαν επίμονα τα στοιχεία των αγωνιστών , για να τα παραδώσουν στους υπαλλήλους της εταιρίας όπως ομολόγησαν......Οι συναγωνιστές φυσικά αρνήθηκαν και ζητήσανε εάν κάπου έχουνε παρανομήσει να τους το υποδείξει αρμόδιος εισαγγελέας. Οι αστυνομικοί ειδοποιήσανε τον διοικητή τους στην Λαμία και εισαγγελέα ο οποίος δυστυχώς δεν ήτανε μετακινούμενος όπως δηλώσανε τα όργανα.
Η κινητοποίηση των συναγωνιστών από τον Μώλο και την Λαμία ήτανε άμεση και σε λίγη ώρα καταφθάσανε με πανό, πλακάτ και έντυπο υλικό. Όλοι μαζί πια ενημερώσαμε τους αστυνομικούς ότι εάν θελήσουνε να πάρουνε κάποιον στο τμήμα θα πρέπει να μας πάρουνε όλους μαζί...Η εκνευριστική επιμονή όμως της αστυνομίας ξεπέρασε κάθε όριο όταν προτείνανε σε κάποιους συναγωνιστές να πάνε μαζί τους στο τμήμα προκειμένου να παραδώσουνε τα στοιχεία τους εθελοντικά!
Κανείς δεν θα συλληφθεί , κανείς δεν δίνει στοιχεία στο εκτελεστικό όργανο της ανομίας των κυβερνόντων (την αστυνομία) κανείς δεν είναι μόνος του και το αποδεικνύουμε στην πράξη!
Είμαστε ενωμένοι, αλληλέγγυοι και παλεύουμε για το δίκιο μας. Δεν θα κάνουμε πίσω πια σε καμία απειλή και τρομοκρατία με την χρήση των αστυνομικών. Περιμένουμε και άλλα τέτοια αγωνιστικά περιστατικά καθώς η οργή ολοένα και φουσκώνει και το κίνημα θα είναι δίπλα σε όποιον συναγωνιστή μάχεται ενάντια στην αδικία.
  • Blogroll

  • Blog Archive