Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τ΄ακούς Απόστολε; Πήρε κλήση απορριμματοφόρο γιατί δεν πλήρωσε διόδια!!!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2011
http://www.lamiafm1.gr

Μπορεί να έγινε ήρωας ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, τον Ιανουάριο για την σθεναρή του στάση απέναντι στο χαράτσι των διοδίων στον σταθμό της Πελασγίας, ήρθε όμως η στιγμή που η εταιρεία πήρε το αίμα της πίσω και χρέωσε τον δήμο .
Πως; Με την κλήση που δόθηκε χθες σε απορριματοφόρο του δήμου.
Ο υπάλληλος που κάνει ως τέσσερις φορές καθημερινά το ίδιο δρομολόγιο για την αποκομιδή των απορριμάτων από την πλευρά της Πελασγίας δεν πλήρωνε ποτέ διόδια. απλά σήκωνε την μπάρα και περνούσε. Χθες όμως την ώρα που έκανε την ίδια κίνηση , ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους του σταθμού διοδίων Πελασγίας το περιπολικό που ήταν σταθμευμένο λίγο πιο κάτω και οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το απορριματοφόρο. μάλιστα ζήτησαν εκτός της απόδειξης διοδίων που δεν υπήρχε βεβαίως ακόμη και βεβαόιωση ιδιοκτησίας του οχήματος αφού όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά μπορεί να ήταν και κλεμμένο.
210 ευρώ καλείται τώρα να πληρώσει για την κλήση της Τροχαίας ο δήμος Στυλίδας κια το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είανι τί θα γίνει με τα σημερινά και τα επόμενα δρομολόγια. Θα πληρώνουν πλέον τα απορριματοφόρα του Δήμου ή σε κάθε πέρασμα θα χρεώνουν τους δημότες με 210 ευρώ όσο και το πρόστιμο της Τροχαίας. Και θα αφήσει ο δήμαρχος έτσι την υπόθεση αυτή;
Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΟ :
ΤΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΒΑΣΗ" ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΗΤΟΥ ΡΕΠΠΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΚΑΘΟΤΙ Η "ΠΑΡΑΒΑΣΗ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ (ΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ!
  • Blogroll

  • Blog Archive