Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΠΑΤΣΟΚ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2011

υπουργοποίηση στελεχών του ΛΑΟΣ

Υπουργοποιήθηκε ο Βορίδης του ΛΑ.Ο.Σ. στο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ θα κληθεί να χειριστεί μια σειρά από θέματα που αφορούν τα ταξί, αλλά και τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στα δημόσια Μέσα Μεταφοράς, Διόδια κτλ. Ειδικότερα ο πλήρης τίτλος του υπουργείου, που σχετίζεται και με το Διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες (ΕΣΠΑ) θυμίζει τις χαρακτηριστικές δηλώσεις μελών της προηγούμενης κυβέρνησης του ΜΠΑΤΣΟΚ για κατάργηση της ανωνυμίας στα blog όπως και του Άδωνη Γεωργιάδη για το indymedia.

Ο Γεώργιος Γεωργίου, αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Μετά τις πρόβες συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ για το μνημόνιο Ι και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με την ψήφιση του νέου νόμου πλαίσιο της Διαμαντοπούλου και την κατάργηση του ακαδημαϊκού ασύλου, τώρα έρχονται όντως σε συγκυβέρνηση με επικεφαλής εναν τραπεζίτη.
Ο αριθμός των προσώπων που θα συμμετέχουν από το ΛΑΟΣ στη νέα κυβέρνηση ενδέχεται να είναι παραπάνω από 4... Περιμένουμε τις εξελίξεις για υπουργοποιήσεις και άλλων στελεχών της εθνορθόδοξης ακροδεξιάς για Γεωργίας με ως φαίνεται Κιλτίδη. Ναυτιλίας (μέσα στο Ανάπτυξης) ως φαίνεται Πλεύρης. Αναμένουμε τις εξελίξεις για το μέχρι ποιό σημείο ξεδιαντροπιάς μπορεί να φτάσει το ΜΠΑΤΣΟΚ και ο Γιωργάκης.

Διαβάστε για τον τσεκουράτο Μάκη Βορίδη υπουργό της "κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας" του ΜΠΑΤΣΟΚ

απο Ιντιμιντια

  • Blogroll

  • Blog Archive